Recents in Beach

Βαρύς χειμώνας για το ΕΣΥ!

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

δημοσιοϋπαλληλικό συνδικαλιστικό ενωτικό σχήμα στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΕΒΡΟΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι εργαζόμενοι!

Στηρίζουμε την αυριανή 24ωρη απεργία της ΠΟΕΔΗΝ και την ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

Με αφορμή τις παραπάνω αγωνιστικές δράσεις, επαναλαμβάνουμε τη θέση μας για τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της Υγείας:

Βαρύς χειμώνας για το ΕΣΥ!

Στεκόμαστε ως παράταξη δίπλα στον αγώνα των υγειονομικών (γιατρών και νοσηλευτών) για να μην γίνει πράξη ο νέος νόμος για το ΕΣΥ. Σε μια περίοδο που δεν έχει κοπάσει ακόμα η πανδημική κρίση και που αναμένονται ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα λόγο αδυναμίας πολλών ανθρώπων να θερμανθούν επαρκώς, η ΝΔ μόνη της, ψήφισε νόμο ο οποίος είναι η χαριστική βολή σε ένα πληγωμένο, αποδιοργανωμένο και απαξιωμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας, λόγω της πανδημίας, αλλά κυρίως λόγω της στρατηγικής της κυβέρνησης να μην επενδύσει στη δημόσια υγεία. Αναιρώντας αυτός ο νόμος, τη θεμελιώδη εργασιακή συνθήκη στην οποία βασίστηκε το ΕΣΥ, την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των γιατρών, επιστρέφουμε στην προ του ΕΣΥ περίοδο, όπου αξιοπρεπή φροντίδα την ώρα της ανάγκης είχαν μόνο όσοι είχαν χρήματα ή πολιτικό μέσο. Υπερασπιζόμαστε, στηρίζοντας τoν αγώνα των υγειονομικών συναδέλφων, το καθολικό δικαίωμα στην αξιόπιστη δωρεάν περίθαλψη, για να μην είναι η υγεία προνόμιο για λίγους.

 

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ!

 

Συνημμένως, ενημερώνουμε για τη σχετική απόφαση της ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ( Ε.Ι.ΝΟ.Κ.Υ.Θ.)

 

Κουσινίδης Χάρης

Στάμος Χάρης

εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Αγωνιστικής Ενωτικής Προοδευτικής Παρέμβασης, στην Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΕΒΡΟΥ.

 

Αλεξ/πολη 12/12/2022

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ε.Ι.ΝΟ.ΚΥ.Θ 



Βαρύς χειμώνας για το ΕΣΥ. Ας χειροκροτήσουμε στα μπαλκόνια τους 156 εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού που ψηφίσαν την διάλυσή του.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί δηλώνουμε ότι, παρόλο που το νομοσχέδιο έκτρωμα έγινε νόμος, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και με την συμπαράσταση και συμπαράταξη της κοινωνίας θα καταφέρουμε ο νόμος “ταφόπλακα” του ΕΣΥ να μην γίνει πράξη 



Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

                                 

                                    Για την ΕΙΝΟΚΥΘ


                  Ο Πρόεδρος                       Ο Γραμματέας

              Δευτεραίος ΣάβΒας                 Στάμος Χάρης


                 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">