Recents in Beach

«Η ενότητα είναι η μαγική λέξη όσων πιστεύουν πραγματικά σε αυτή τη χώρα και στις δυνατότητές της για να επιτύχουμε ανόρθωση της χώρας και των Θεσμών της που καταπατώνται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»


 Χαιρετισμός Ν.Νικολόπουλου στην εκδήλωση του Π.Παναγιωτοπουλου: 

Κάλεσμα ενότητας στις πατριωτικές δυνάμεις θα απευθύνει ο Ν.Νικολόπουλος στην εκδήλωση «Δύναμη για την Ελλάδα» του Πάνου Παναγιωτόπουλου. Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος θα καλέσει σε συνένωση όλων των πολιτικών κινήσεων και των πολιτικών κομμάτων. Ο τ.υπουργός Νίκος Νικολόπουλος χαιρετισμό θα απευθύνει σήμερα καλεσμενος του δημοσιογράφου και τ.υπουργού  Π.Παναγιωτόπουλου στο Κάραβελ στις 18:30.

«Η ενότητα είναι η μαγική λέξη όσων πιστεύουν πραγματικά σε αυτή τη χώρα και στις δυνατότητές της για να επιτύχουμε ανόρθωση της χώρας και των Θεσμών της που καταπατώνται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη» τόνισε ο έμπειρος κοινοβουλευτικος  μιλώντας στους δημοσιογραφους πριν την εκδήλωση και ο Νίκος Νικολόπουλος συνέχισε :

«Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες όλης της Ελλάδος χαιρετίζουμε την απόφαση του Πάνου Παναγιωτόπουλου να ηγηθεί ενός νέου κόμματος που θέλει να γίνει δύναμη για την Ελλάδα !

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος πιστεύει στην ενότητα όλων των πατριωτικων  δημοκρατικών κεντροδεξιών δυνάμεων της χώρας μας .

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος και εγώ προσωπικά , θεωρούμε αναγκαία προϋπόθεση την συνεργασία όλων μας όσων πιστεύουμε στην πατρίδα, την θρησκεία, την οικογένεια !

Ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος σας μεταφέρω την ομόφωνη απόφαση μας να συστρατευθούμε σε αυτόν τον καλό και όμορφο αγώνα ,του οποίου  θέλει να ηγηθεί ο συμμαχητης  απο τα νεανικά μας χρόνια, από τις τάξεις της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ο εξαίρετος συνάδελφος για πολλά χρόνια στα έδρανα του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ο Πάνος Παναγιωτόπουλος. 

Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα , καλούς αγώνες και θριαμβευτική είσοδο στην επόμενη Βουλή ώστε η δύναμη για την Πατριδα να είναι το κομμα που θα βάλει πλάτη στα δύσκολα !

«Ενωμένοι θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της Ιστορίας. Αν επιμείνουν τα αξιόλογα στελέχη του χώρου στις μεμονωμένες και ασυντόνιστες κινήσεις τους, δεν είμαι αισιόδοξος για το τι μέλλει γενέσθαι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">