Recents in Beach

Ζαραλίκος: Και λίγοι ήταν 1000 αστυνομικοί με τόσους γαμαζοαίματους μακρυχέρηδες (Βίντεο)

 


«Όταν μαζεύονται όλοι οι γαμαζοαίματοι μακρυχέρηδες, ένα χιλιάρικο αστυνομικοί, και λίγοι που ήτανε, θα ρημάζανε τα μαγαζιά...». 

Τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες με την κηδεία του έκπτωτου μονάρχη στηλιτεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο stand up comedian, Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Ο Χ. Ζαραλίκος, αφού εξήγησε την παρουσία των πολιτικών -και όχι μόνο- στην κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ αλλά και γιατί παρέλαβε κυριολεκτικά καμμένη γη, σχολίασε μεταξύ άλλων το… θέαμα που προσέφερε αλλά και την αστυνομική φύλαξη:

«Το πληρώσαμε, όμως είχαμε υπερθέαμα; Δεν είχαμε υπερθέαμα. Έχουμε δώσει έναν σκασμό λεφτά γαμ@ το κέρατό μου. Ρε Κυριάκο, εδώ έχασες… Ως άνθρωπος του θεάματος, έχασες. Δώσαμε έναν σκασμό λεφτά, κομμάτια να γίνει. Για τον Κοκό! Τι θέαμα ήταν αυτό; Μετά από πρόβα έγινε δηλαδή αυτό; (…). 

Κάποιοι γκρίνιαξαν γιατί είχαμε και χίλιους αστυνομικούς να φυλάνε την κατάσταση. Παιδιά, μεταξύ μας αυτό είναι το πιο ηλίθιο ερώτημα που άκουσα την τελευταία εβδομάδα. Όταν μαζεύονται όλοι οι γαμαζο-αίματοι μακρυχέρηδες, ένα χιλιάρικο αστυνομικοί, και λίγοι που ήτανε, θα ρημάζανε τα μαγαζιά, θα κλέβανε μέχρι και τα κεπαμπτζίδικα στο Μοναστηράκι…».

Δείτε ολόκληρο το νέο επεισόδιο της εκπομπής του Χριστόφορου Ζαραλίκου: 


Πηγή: ROSA.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">