Recents in Beach

Νεκταρία Αγγελάκη: Προφανώς για τον κ. Μητσοτάκη αποτελεί αγαπημένο παιχνίδι να μιλάει αόριστα...

 


H γνωστή Εργατολόγος και Μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κυρία Νεκταρία - Ελευθερία Αγγελάκη, σχολίασε την σιωπή της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.

''Κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός της χώρας θα πρέπει να αποφασίσει να λειτουργήσει επιτέλους ως Πρωθυπουργός της χώρας και όχι ως μάντης, που μοιράζει χρησμούς δεξιά και αριστερά. Δεν είναι δυνατό να εμπαίζει πολίτες και κόμματα αρνούμενος να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών. Προφανώς για τον κ. Μητσοτάκη αποτελεί αγαπημένο παιχνίδι να μιλάει αόριστα. Προφανώς και τον βολεύει να παραμένει η συζήτηση ανοιχτή και στην επικαιρότητα. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να θέλει να εκβιάσει καταστάσεις, πρόσωπα και κόμματα. 

Όλα αυτά όμως είναι παντελώς αδιάφορα και ασήμαντα μπροστά στο εθνικό συμφέρον. Αυτό που υπαγορεύεται από τα δεδομένα: Δηλαδή εκλογές δεν μπορούν να γίνουν κατά τη διάρκεια των πανελλήνιων εξετάσεων, ούτε όταν ξεκινήσει η τουριστική σεζόν και φυσικά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζει ή τουλάχιστον έτσι θέλει να πλασάρει τον εαυτό του ως τον νέο και σύγχρονο Πρωθυπουργό. Αυτά σε ό,τι αφορά την εικόνα. Διότι στην ουσία λειτουργεί με τις πλέον παλαιοκομματικές μεθόδους.        

Να πράξει λοιπόν το αυτονόητο: Ας βρει τις κατάλληλες ημερομηνίες και να ανακοινώσει πότε θα γίνουν οι εκλογές. Εκτός αν είναι τόσο ανίκανος αυτός και το επιτελείο του, που ούτε αυτό το απλό δεν μπορούν να κάνουν…''.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">