Recents in Beach

Πιστός στον ωτακουστή του ο Χατζηδάκης: «Είμαι πεπεισμένος ότι ο Μητσοτάκης δεν έχει καμία σχέση με τις παρακολουθήσεις»

 


Συνεχίζει τις πολιτικές γονυκλισίες ο στόχος 5046c ή κατά κόσμον Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή επαναδιατύπωσε την πεποίθησή του ότι ο πρωθυπουργός «δεν έχει καμία σχέση» με το σκάνδαλο των υποκλοπών. Μάλιστα, μετά από ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη διερεύνηση της παρακολούθησής του από την ΕΥΠ, η οποία υπάγεται στον πρωθυπουργό.

Στην περίπτωσή μου είναι σαφές ότι ορισμένοι πράκτορες 000 ή κάποιοι Κλουζώ αποφάσισαν να επιδείξουν το αστυνομικό τους δαιμόνιο και να εξαντλήσουν τη φαντασία τους σε μένα» είπε ο υπουργός Εργασίας, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι τα στοιχεία της παρακολούθησής του διέρρευσαν σε αντιπολιτευόμενα Μέσα.

Δηλαδή, δεν τον ενόχλησε ότι τον παρακολουθούσε η Υπηρεσία της οποίας προΐσταται ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος που ο ίδιος εκτελεί χρέη αντιπροέδρου, αλλά το ποια Μέσα έφεραν στη δημοσιότητα τα τεκμήρια της «παγίδευσης» των συνομιλιών του. Να σημειωθεί δε πως όταν το Documento είχε ενημερώσει επίσημα τον κ. Χατζηδάκη για την παρακολούθησή του μέσω της ΕΥΠ, εκείνος αμφισβητούσε τη νομότυπη επισύνδεσή του.

Είναι ενοχλημένος, αλλά δεν προσφεύγει στη δικαιοσύνη
Μετά την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης του στον ωτακουστή του, ο στόχος 5046c ισχυρίστηκε πως έχει ενοχληθεί περισσότερο απ΄ όλους τους πολίτες για την υπόθεση αυτή, καθώς «δεν είναι καθόλου ευχάριστο να ξέρεις ότι βρίσκεσαι στο στόχαστρο τέτοιων άθλιων μεθοδεύσεων».

Εν συνεχεία, μπορεί να τόνισε ότι θέλει να διαλευκανθεί η υπόθεση, όμως, όταν ο κ. Σκουρλέτης τον ρώτησε αν προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη, εκείνος αντέτεινε πως «δεν υπάρχει λόγος να κρούσουμε ανοιχτές θύρες» διότι -κατά τα λεγόμενά του υπουργού- η τρίτη εξουσία διερευνά ήδη την υπόθεση.

Πηγή: Documento

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">