Recents in Beach

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τις παράνομες απολύσεις η ιδιοκτησία της ''Μαλαματίνα''.

 


Η νέα διεύθυνση της "ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ" θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τις παράνομες απολύσεις και τη συγκρότηση απεργοσπαστικού μηχανισμού κατά της απεργίας των εργαζομένων. 

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο του Δελτίου Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων της ''Μαλαματίνα'':

"ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Γενάρη 2023 εκδικάζονται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης οι εργατικές προσφυγές ενάντια στις παράνομες και εκβιαστικές απολύσεις των συναδέλφων μας, από τη νέα διοίκηση της "ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ", η οποία με την ανάληψη της ιδιοκτησίας προχώρησε σε ένα πρωτόγνωρο αντεργατικό και εκβιαστικό κρεσέντο απολύσεων μόνο μελών του Σωματείου.

ΑΚΟΜΗ τη Δευτέρα 16 Γενάρη 2023 θα εκδικαστεί και η προσφυγή του Σωματείου Εργαζομένων κατά των ιδιοκτητών και της διεύθυνσης της "ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ" για την παράνομη πρόσληψη επτά εργαζομένων για την δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού εν μέσω των απεργιακών κινητοποιήσεων.

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ και η τρομοκρατία της εργοδοσίας δε θα περάσουν. Όλες και όλοι απαντάμε δυναμικά στα αντεργατικά σχέδια της νέας ιδιοκτησίας. Δίνουμε βροντερό "παρών" μπροστά στα δικαστήρια στις 8 το πρωί την Παρασκευή 13 Γενάρη 2023 και την Δευτέρα 16 Γενάρη 2023".







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">