Recents in Beach

"Η πρώτη μας Πεζοπορική Διαδρομή ΤΟΥ ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ για τη νέα χρονιά είχε τα πάντα" (Καταρράχτης Άβαντα-Βασιλόπιτα πεζοπόρων)


 Ξεκινήσαμε τη διαδρομή μας κάνοντας την πρώτη μας στάση στον ομώνυμο καταρράκτη του Άβαντα όπου κόψαμε την πίτα του Πεζοπορικού μας Τμήματος και η τυχερή μικρή μας φίλη Αναστασία κέρδισε το φλουρί και παρέλαβε το δωράκι της την ζακέτα του Συλλόγου μαζί με τις ευχές μας να είναι καλότυχη σε όλη της τη ζωή.!

Στη συνέχεια κληρώθηκαν και οι τρεις τυχεροί μας φίλοι που κέρδισαν από μια δώρο επιταγή των 20€ από το κατάστημα ΤΡΑΖΕΡΑΣ τον οποίο και να ευχαριστήσουμε με τη σειρά μας για την όμορφη αυτή προσφορά.!
Στη συνέχεια συνεχίσαμε τη διαδρομή μας προς το Αρχαίο Ληνό όπου σε ένα σημείο της διαδρομής συνέβη και το περιστατικό που σημάδεψε την πεζοπορία μας.! Βρεθήκαμε που λέμε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο.! Πέσαμε πάνω σε έναν κυνηγό της περιοχής ο οποίος έψαχνε το σκύλο του ο οποίος είχε παγιδευτεί σε ένα γκρεμό μέσα σε κλαδιά δέντρων.
Μαζί με τον κ. Μιχάλη Ζεχερλή αγαπημένο μας φίλο και άριστο γνώστη της περιοχής και του βουνού καταφέραμε να απεγκλωβίσουμε τον τετράποδο φίλο μας και να το παραδώσουμε στον ιδιοκτήτη του σώο και αβλαβή ο οποίος και μας ευχαρίστησε θερμά.!
Στη συνέχεια φτάσαμε στο Αρχαίο Ληνό όπου ο αγαπημένος μας φίλος και Πρόεδρος της κοινότητας του Άβαντα κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου μας ενημέρωσε για τα αρχαία ευρήματα της γύρω περιοχής και τη σημασία τους καθώς και για το έργο που έχει γίνει για την ανάδειξη των μονοπατιών και της γύρω περιοχής τα τελευταία χρόνια.!
Στη συνέχεια πήραμε το δρόμο της επιστροφής ακολουθώντας μια κυκλική διαδρομή μέχρι το σημείο εκκίνησης και στη συνέχεια απολαύσαμε το γεύμα μας σε παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού.!


Να ευχαριστήσουμε πολύ όλους τους φίλους μας και ιδιαίτερα τον κ. Μιχάλη ο οποίος ξαναγύρισε πίσω μετά το τέλος της διαδρομής για να βρει το ρολόι μιας φίλη μας πεζοπόρου και τον κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου για όλη την προσπάθεια και το έργο που κάνουν καθώς και για την αγάπη και την βοήθεια που μας προσφέρουν σε κάθε στιγμή.!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κ. Δήμο Σπουρίτα που ήμασταν εκεί μαζί για να υποστηρίξουμε τη δράση από πλευράς πρώτων βοηθειών Ως μέλη και οι δύο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του Παραρτήματος Ν.Έβρου.!
Ευχές σε όλους τους φίλους μας για μια Πεζοπορική χρόνια γεμάτη όμορφες διαδρομές πολλά χαμόγελα και υγεία πάνω από όλα.!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">