Recents in Beach

Απόρριψη αιτήματος Ράμμου: Καταλύεται το Σύνταγμα, αλλά ο Μπούρας προβληματίζεται για τη fake γουρουνοπούλα...

 


Στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών βρέθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Αθανάσιος Μπούρας, για να πει τον πόνο του με τη fake γουρουνοπούλα τη στιγμή που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός ότι δεν διάβασε την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ επειδή… γιόρταζε.

Ο κ. Μπούρας, ο οποίος απέρριψε την επιστολή του Χρήστου Ράμμου για την ενημέρωση της εθνικής αντιπροσωπείας επί των ευρημάτων της ΑΔΑΕ αναφορικά με τους αυτεπάγγελτους ελέγχους της Αρχής σε παρόχους κινητής τηλεφωνίας για το σκάνδαλο των υποκλοπών, παρουσιάστηκε στα γραφεία των δημοσιογράφων με δύο φωτοτυπίες στο χέρι.

Η μία αφορούσε την αληθή ανάρτηση – πρόσκληση σε ξενοδοχείο της Ελευσίνας για την ονομαστική του εορτή και η άλλη ήταν η παραποιημένη που περιλάμβανε την ενημέρωση για σερβίρισμα γουρουνοπούλα με αντίτιμο 11 ευρώ.

Δηλαδή, ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας δεν άγχεται για την ενημέρωση της Βουλής των Ελλήνων σχετικά με το πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών και την παρακολούθηση υπουργών και ηγεσίας Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά για τη χάλκευση της ανάρτησής του με τη γουρνοπούλα.

Ρωτήσαμε τον κ. Μπούρα γιατί απέρριψε το αίτημα του προέδρου της ανεξάρτητης Αρχής και εκείνος επανέλαβε τις τραγελαφικές προφάσεις περί δήθεν γενικόλογης διατύπωσης από την πλευρά του κ. Ράμμου.

«Γιατί πιστεύετε ότι θέλει να σας ενημερώσει ο κ. Ράμμος; Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού ή για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ;» αντιτείναμε, με τον πρόεδρο της Επιτροπής να καταφεύγει στο έτερο καταγέλαστο επιχείρημα, σύμφωνα με το οποίο δεν νοείται ο Χρ. Ράμμος να υποδεικνύει τον τρόπο που θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της Επιτροπής.

Όταν του θυμίσαμε ότι όλες οι συνεδριάσεις της Επιτροπής που αφορούσαν τη λειτουργία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ήταν κλειστές και απόρρητες, άρχισε να λέει πάλι το παράπονό του για την γουρουνοπούλα…

Πηγή: Documento


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">