Recents in Beach

Νεκταρία Αγγελάκη: Mας περιμένει μία «Οδύσσεια» για να βρούμε τα απαραίτητα φάρμακα.

 


H γνωστή Εργατολόγος και Μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική - Συμμαχία κ. Νεκταρία - Ελευθερία Αγγελάκη, μοιράστηκε ως Πολίτης και Μητέρα τους δικούς προβληματισμούς και συνάμα των περισσότερων γονέων για το αυριανό άνοιγμα των σχολείων εν μέσω κρίσης και έλλειψης στην αγορά του φαρμάκου.

''Ανοίγουν αύριο τα σχολεία της χώρας και ο προβληματισμός είναι περισσότερο από έντονος. Για όλους όσους έχουμε παιδιά γνωρίζουμε, ότι είναι περίπου σίγουρο, πως θα αρρωστήσουν. Είτε από covid, είτε από τις διάφορες γρίπες.

 Όπως ξέρουμε, ότι μας περιμένει μία «Οδύσσεια» για να βρούμε τα απαραίτητα φάρμακα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα.  
Σίγουρα η χρονική συγκυρία δεν είναι η κατάλληλη. Η Κυβέρνηση, επιλέγει να ανοίξει τα σχολεία γνωρίζοντας ότι υπάρχουν ελλείψεις στα φάρμακα. Μία απόφαση, που δυστυχώς, δε θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Γιατί αν γίνει το κακό, τότε θα είναι αργά και δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία. 
Ακόμη και τώρα, που βρισκόμαστε στο παρά πέντε, θα έπρεπε να το σκεφτούν ξανά. Και να αποφασίσουν να ανοίξουν τα σχολεία, όταν θα είμαστε έτοιμοι, δηλαδή θα υπάρχει επάρκεια φαρμάκων. Εξάλλου, σύμφωνα με τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις σε μία - δύο εβδομάδες θα έχει λυθεί το πρόβλημα.
Άρα, λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να διακινδυνεύσουμε οτιδήποτε. Απλά, θα παραταθεί λίγο περισσότερο η σχολική χρονιά. Κάτι, που είναι ασήμαντο, μπροστά στο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.''




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">