Recents in Beach

Nεκταρία Αγγελάκη: Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και η κυβέρνηση απλά παρακολουθεί...

 


Η γνωστή Εργατολόγος και Μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κ. Νεκταρία - Ελευθερία Αγγελάκη, σχολίασε τις πρόσφατες ανατιμήσεις στα βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης και την ανικανότητα της κυβέρνησης της ΝΔ να διαχειριστεί την ακρίβεια. 

''Την ώρα, που η Κυβέρνηση, απασχολείται με τα σημαντικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα την κηδεία του τέως βασιλιά, η ακρίβεια σαρώνει τη χώρα. Βέβαια η Κυβέρνηση δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα, αφού το έχει λύσει, με τα καλάθι της νοικοκυράς και τα διάφορα pass. Σύμφωνα με εκτιμήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα έρχονται  ανατιμήσεις, που θα φτάσουν ακόμα και σε διψήφιο ποσοστό, σε τουλάχιστον 500 προϊόντα σούπερ μάρκετ. 

Ενδεικτικά αναφέρω τα εξής: 
Παιδικές πάνες έως 30%
Απορρυπαντικά έως 30%
Σαμπουάν έως 30%
Ξυραφάκια έως 30%
Σοκολατοειδή έως 30%
μπεσαμέλ έως 30%
ζυμαρικά και σάλτσες έως 29%
λουκούμια έως 27%
λιαστές ντομάτες έως 20%
μπάρες δημητριακών και κονσέρβες λαχανικών έως 19%
καθαριστικά σπιτιού έως 18%
τυριά, μπισκότα και φρυγανιές έως 16%
ζωοτροφές έως 15%
ελαιόλαδο έως 14%
ρύζι 13%.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς έχουμε μπροστά μας μία τεράστια ανηφόρα να διαβούμε. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Και η κυβέρνηση απλά παρακολουθεί, ανήμπορη να αντιδράσει, αφού από καιρό έχει χάσει την μάχη της καθημερινότητας. Ο Έλληνας αυτή τη στιγμή πεινάει, κρυώνει, κόβει από παντού ακόμη και από βασικές του ανάγκες και δεν έχει κουράγιο. Και εδώ έρχεται να «κουμπώσει», αυτό που είχε πει παλιότερα ο Αλέξης Τσίπρας. Ότι δηλαδή «το δύσκολο δεν θα είναι να κερδίσουμε τις εκλογές, το δύσκολο θα είναι να διαχειριστούμε το χάος που θα αφήσουν οι "άριστοι" που διαχειρίστηκαν τις τύχες της κοινωνίας και της οικονομίας».''


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">