Recents in Beach

Έβρος / Μαχαιρωμένη σε χαράδρα βρέθηκε 28χρονη που αγνοούνταν

 


Νεκρή σε χαράδρα 30 μέτρων βρέθηκε 28χρονη, από το Σουφλί του Έβρου, η οποία αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η κοπέλα βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, σε μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων όπου είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα της.

Η οικογένειά της την αναζητούσε από το απόγευμα της Κυριακής και καθώς γνώριζαν ότι συνήθιζε να πηγαίνει προς το βουνό τη Λευκίμης, το πρωί της Δευτέρας ο θείος της κινήθηκε σε αυτή την κατεύθυνση και τελικά εντόπισε νεκρή την 28χρονη. 
Βάσει των ίδιων πληροφοριών οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ήταν μαχαιρωμένη στο στήθος, ενώ έφερε ίχνη από μαχαιριές και στα χέρια.

Επιτόπου έφτασαν υψηλόβαθμα στελέχη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, αλλά και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, που έκανε μία πρώτη εκτίμηση.

Η άτυχη κοπέλα ήταν πολύ δραστήριο άτομο, συμμετείχε στα κοινά του χωριού και όλες τις εκδηλώσεις και μάλιστα ήταν επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων που ετοιμάζονταν για την ερχόμενη Κυριακή.

Η Αστυνομία εξετάζει τώρα όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">