Recents in Beach

Νίκος Παππάς / Επικίνδυνοι για την ασφάλεια των συγκοινωνιών Μητσοτάκης και Καραμανλής

 


Σε μια σοβαρή καταγγελία, που αποδεικνύει ότι πέρα από απολύτως ανεπαρκείς, οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής έχουν γίνει και άκρως επικίνδυνοι για την ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών, προχώρησε ο Νίκος Παππάς.

«Σαν να μην έφταναν οι αλλεπάλληλοι εκτροχιασμοί, που προκύπτουν λόγω των ασυντήρητων γραμμών, σήμερα έχουμε το μοναδικό, προφανώς, φαινόμενο να εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οδικής γέφυρας πάνω από τις γραμμές του τρένου, αμέσως μετά τη Λαμία και στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει κλείσει (έστω προσωρινά) η γραμμή και να έχει σταματήσει η σιδηροδρομική κυκλοφορία» αποκαλύπτει σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Μια οδική γέφυρα, λοιπόν, κρέμεται με τη βοήθεια γερανού, πάνω από τις γραμμές, λίγα εκατοστά πάνω από τα δίκτυα ηλεκτροδότησης του τρένου, και από κάτω οι συρμοί συνεχίζουν την πορεία τους μεταφέροντας εκατοντάδες επιβάτες» σημειώνει. 
 
«Μητσοτάκης και Καραμανλής είναι έννοιες ασύμβατες με την ασφάλεια των μεταφορών και των συγκοινωνιών, των έργων υποδομών και της ζωής εκατοντάδων συμπολιτών μας» καταλήγει ο Νίκος Παππάς.

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Παππά
«Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής εκτός από απολύτως ανεπαρκείς έχουν καταφέρει να καταστούν και άκρως επικίνδυνοι. 
 
Επικίνδυνοι για την ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών, της ζωής εκατοντάδων επιβατών του τρένου αλλά και των εργαζομένων σε έργα υποδομών πέριξ του δικτύου. 
 
Σαν να μην έφταναν οι αλλεπάλληλοι εκτροχιασμοί, που προκύπτουν λόγω των ασυντήρητων γραμμών, σήμερα έχουμε το μοναδικό, προφανώς, φαινόμενο να εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οδικής γέφυρας πάνω από τις γραμμές του τρένου, αμέσως μετά τη Λαμία και στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει κλείσει (έστω προσωρινά) η γραμμή και να έχει σταματήσει η σιδηροδρομική κυκλοφορία. 
 
Μια οδική γέφυρα, λοιπόν, κρέμεται με τη βοήθεια γερανού, πάνω από τις γραμμές, λίγα εκατοστά πάνω από τα δίκτυα ηλεκτροδότησης του τρένου, και από κάτω οι συρμοί συνεχίζουν την πορεία τους μεταφέροντας εκατοντάδες επιβάτες. 
 
Μητσοτάκης και Καραμανλής είναι έννοιες ασύμβατες με την ασφάλεια των μεταφορών και των συγκοινωνιών, των έργων υποδομών και της ζωής εκατοντάδων συμπολιτών μας».

Πηγή: Η ΑΥΓΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">