Recents in Beach

Παρουσίαση υποψηφίων Συμβούλων με την Περιφερειακή Σύνθεση στην ΠΕ Δράμας

 Χριστόδουλος Τοψίδης: «Στόχος μας ήταν και παραμένει ο άνθρωπος, ο πολίτης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης»Τους πρώτους οκτώ υποψήφιους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Σύνθεσης στην ΠΕ Δράμας, παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης Χριστόδουλος Τοψίδης κηρύσσοντας ουσιαστικά την έναρξη του αγώνα ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023. 

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι: Θένια Βασιλειάδου, Αργύρης Πατακάκης, Μιχάλης Μουρβετίδης, Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, Νίκος Τσαύλος, Μανώλης Μπαλαντινάκης, Χρήστος Γκόντιας, Χρήστος Κιοσσές. 

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων και το καλωσόρισμα των νέων μελών στην παράταξη, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης Χριστόδουλος Τοψίδης, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα από τη Δράμα κηρύσσουμε επίσημα την έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα – ενός αγώνα που δεν έχει σταματήσει από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η ενασχόλησή μας με τον Β βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια μας. 

Η παράταξή μας από την ημέρα που δημιουργήθηκε παραμένει προσηλωμένη σε έναν στόχο και αυτός είναι ο άνθρωπος, ο πολίτης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η πρόοδος και η ευημερία του. Είμαι περήφανος που όλα τα μέλη της παράταξης μας μέχρι σήμερα εργάζονται προσηλωμένα για την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας, προτείνουν λύσεις, έχουν οργανωμένες προτάσεις, που όλες μαζί συνιστούν το πρόγραμμά μας που θα παρουσιαστεί εν ευθέτω χρόνω. 

Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ελλείψει άλλων επιχειρημάτων διακινούν ανυπόστατες φημολογίες, αλλά δεν τους επιτρέπω να μας παρασύρουν σε κουτσομπολιά και κουβέντες καφενείου. Η δική μου απάντηση – η δική μας απάντηση είναι η προσήλωση στον στόχο και την πορεία μας η οποία θα είναι νικηφόρα χάρη στη στήριξη όλων υμών. 

Από δω, από τη Δράμα, την οποία κάποιοι έχουν ξεχάσει και επιτρέπουν σε ορισμένους να τη διαχειρίζονται ως τσιφλίκι τους, υπόσχομαι ότι σε λίγους μήνες θα βάλουμε τέλος στις καθεστωτικές πρακτικές που κρατούν την Περιφέρεια μας καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις όλων των δεικτών. 

Από δω από τη Δράμα, υπόσχομαι ότι σε λίγους μήνες κάθε Περιφερειακή Ενότητα και η Περιφέρεια μας συνολικά θα μπουν σε τροχιά ανάπτυξης και θα βγουν από τέλμα που τους έχει θέσει η ανίκανη σημερινή διοίκηση και το οποίο απεικονίζεται στους δείκτες της φτώχειας που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Ευχαριστώ και καλωσορίζω όλα τα νέα μέλη της παράταξής μας, αλλά κυρίως ευχαριστώ τον κόσμο που μας δίνει δύναμη να ολοκληρώσουμε τον αγώνα που μόλις ξεκίνησε». 

Σημειώνεται ότι οι ανακοινώσεις υποψηφίων ανά Περιφερειακή Ενότητα θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα από δω και στο εξής.

Χαιρετισμός Επικεφαλής παράταξης Χριστόδουλου Τοψίδη 


Σήμερα από τη Δράμα κηρύσσουμε επίσημα την έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα – ενός αγώνα που δεν έχει σταματήσει από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η ενασχόλησή μας με τον Β βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια μας. 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω οκτώ ονόματα υποψηφίων με την παράταξή μας και από δω από την όμορφη Δράμα να δώσουμε όλοι μαζί το σύνθημα της έναρξης της προεκλογικής μας εκστρατείας, η οποία με τη βοήθεια όλων σας θα καταλήξει σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. 

Η παράταξή μας – η Περιφερειακή Σύνθεση- από την ημέρα που δημιουργήθηκε παραμένει προσηλωμένη σε έναν στόχο. Αυτός ο στόχος είναι ο άνθρωπος, ο πολίτης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και όλη η προσπάθεια μας συντονίζεται γύρω από την πρόοδο και την ευημερία του. 

Είμαι περήφανος που όλα τα μέλη της παράταξης μας μέχρι σήμερα εργάζονται προσηλωμένα για την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας, προτείνουν λύσεις, έχουν οργανωμένες προτάσεις, σύγχρονες ιδέες και πολλή όρεξη για δουλειά. Πάνω σε αυτές τις ιδέες και τις σκέψεις, άλλωστε, θα βασιστεί και το ανανεωμένο πρόγραμμά της Περιφερειακής Σύνθεσης που θα παρουσιαστεί εν ευθέτω χρόνω. 

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική γιατί σηματοδοτεί την έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα, αλλά ταυτόχρονα απαντά και στις Κασσάνδρες που όλο αυτό τον καιρό σπίλωναν την υπόληψή μας και επιχειρούσαν να παρουσιάσουν ως αναξιόπιστους τόσο εμένα προσωπικά, όσο και άλλα μέλη της παράταξής μας φτάνοντας μέχρι του σημείου να διαδίδουν ότι δεν θα συμμετάσχουμε στις Εκλογές. 

Γνωρίζω πολύ καλά, τις ανυπόστατες φήμες που διέδωσαν, αλλά και τις πιο συντονισμένες ενέργειες που προσπάθησαν να εφαρμόσουν για κάμψουν το φρόνημά μας. Όμως, δεν τους επιτρέπω να μας παρασύρουν ούτε σε κουτσομπολιά, ούτε σε κουβέντες καφενείου, ούτε καν σε φτηνές μηχανορραφίες μεταξύ «ημέτερων». 

Η δική μου απάντηση – η δική μας απάντηση βρίσκεται στα πρόσωπα των ανθρώπων που κάθονται σήμερα μαζί μου και σε όλους και όλες τους υπόλοιπους με τους οποίους έχουμε δώσει τα χέρια και θα μάθετε τα ονόματά τους τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. 

Είμαι περήφανός, που στο πλευρό μου έχω ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια προσήλωση στον στόχο, το ίδιο όραμα για μια Περιφέρεια αναπτυγμένη και ευημερούσα, την ίδια όρεξη για δουλειά και προσφορά. 

Ξέρω πολύ καλά ότι θα χρειαστεί να ιδρώσουμε για να επαναφέρουμε την Περιφέρεια μας σε αναπτυξιακή τροχιά καθώς η υπάρχουσα Διοίκηση καταγράφει συνεχώς λάθη, παραλείψεις και αστοχίες που στερούν από τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον. 

Όμως, είμαστε διατεθειμένοι να τα αλλάξουμε όλα αυτά. Έχουμε τη θέληση, έχουμε τον τρόπο και όπως βλέπετε έχουμε και τους ανθρώπους! 


Από δω, από τη Δράμα, την οποία κάποιοι έχουν ξεχάσει και επιτρέπουν σε ορισμένους να τη διαχειρίζονται ως τσιφλίκι τους, υπόσχομαι ότι σε λίγους μήνες θα βάλουμε τέλος στις καθεστωτικές πρακτικές που κρατούν την Περιφέρεια μας καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις όλων των δεικτών. 


Από δω από τη Δράμα, στην οποία κάποιοι θα πρέπει να ντρέπονται όταν έρχονται εξαιτίας των δεινών που της έχουν προκαλέσει, υπόσχομαι ότι σε λίγους μήνες κάθε Περιφερειακή Ενότητα και η Περιφέρεια μας συνολικά θα μπουν σε τροχιά ανάπτυξης και θα βγουν από τέλμα που τους έχει θέσει η ανίκανη σημερινή διοίκηση και το οποίο απεικονίζεται στους δείκτες της φτώχειας που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Θυμίζω ότι εξαιτίας τους η Περιφέρεια ΑΜΘ καταγράφει αρνητική πρωτιά στην ανεργία και ειδικά στην ανεργία των νέων, καταγράφει μέτριες ή προσχηματικές απορροφητικότητες σε κοινοτικά κονδύλια και εσχάτως καταγράφει και ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά πληθυσμού που βρίσκονται κοντά στο όριο της φτώχειας. 

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο σε αυτά, καθώς στο επόμενο διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε όλα αναλυτικά κατά την παρουσίαση του πλήρους προγράμματος μας. 

Ο χρόνος πάντως, για τους υπαίτιους αυτής της καταστροφής ήδη μετράει αντίστροφά. 

Στο σημείο αυτό, θέλω να σας ευχαριστήσω για την προσοχή σας και να καλωσορίσω τα νέα μέλη της παράταξής μας. Τους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στην παράταξή μας, όπως επίσης ευχαριστώ τον κόσμο που μας δίνει δύναμη να ολοκληρώσουμε τον αγώνα που μόλις ξεκίνησε. 

Καλωσορίζω τους: 


Βασιλειάδου Θένια- Οικονομολόγος/ λογίστρια, Πρόεδρος Ποντιακού συλλόγου Κάτω Νευροκοπία ‘Αλέξανδρος Υψηλάντης’ 


Πατακάκης Αργύρης - Επιχειρηματίας Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Δράμας Περιφερειακή Σύνθεση 


Μουρβετίδης Μιχάλης - Ελεύθερος επαγγελματίας και καθηγητής μουσικής, πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Δράμας, Πρόεδρος Συλλόγου Φαρασιωτων Καππαδοκίας Χωριστής 


Παναγιωτίδης Αλέξης - Ιατρός Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, εντεταλμένος σύμβουλος υγείας Δήμου Δράμας,   πρώην εντεταλμένος σύμβουλος Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Δράμας, πρώην πρόεδρος Νομικού Προσώπου (ΚΑΠΗ, Παιδικούς Σταθμούς, ΚΗΦΗ Δήμου Δράμας)


Τσαύλος Νίκος - Ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Δράμας, Πρόεδρος σωματείου Δασεργατών ΠΕ Δράμας 


Μπαλαντινάκης Μανώλης - Χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών,  Προπονητής ποδοσφαιρικών ομάδων 


Γκόντιας Χρήστος – Αγρότης, μέλος αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος  


Κιοσσές Χρήστος - Ελεύθερος επαγγελματίας, Δημοτικός σύμβουλος Δράμας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">