Recents in Beach

Νεκταρία Αγγελάκη: Προφανώς απορούν στο πώς έχει εξελιχθεί η Νέα Δημοκρατία, σε σχέση με το κόμμα, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

 


Η γνωστή Εργατολόγος και Μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κ. Νεκταρία - Ελευθερία Αγγελάκη σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τα απανωτά οικονομικά αλλά και ηθικά σκάνδαλα, της κυβέρνησης της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

''Αναμφίβολα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη βάζει τα δυνατά της. Υποκλοπές, Πάτσηδες, φίλοι που απομυζούν το δημόσιο, τώρα  διαφθορά στην αστυνομία και πόσα ακόμη. Για ούτε τέσσερα χρόνια Κυβέρνηση εντυπωσιακός απολογισμός.

Ηθικά αυτή η Κυβέρνηση έχει καταπέσει στην συνείδηση της κοινωνίας. Ούτε καν οι ίδιοι οι φανατικοί υποστηρικτές της δεν αναγνωρίζουν το κόμμα τους. Και προφανώς απορούν στο πώς έχει εξελιχθεί η Νέα Δημοκρατία, σε σχέση με το κόμμα, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Το χρέος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πλέον γίνεται μεγαλύτερο. Φυσικά και δεν είναι να βάλει τη Νέα Δημοκρατία στον ίσιο δρόμο. Τη διαδικασία της αυτοκάθαρσης θα πρέπει να την ξεκινήσουν  και να την ολοκληρώσουν μόνοι τους. Και κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να είναι γενναία.

Επιστρέφουμε όμως στο χρέος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Στα λίγα χρόνια της διακυβέρνησής του αφοσιώθηκε κυρίως στην οικονομική επιβίωση της χώρας. 

Τώρα, εκτός από αυτό, θα πρέπει να αντιμετωπίσει και την δικαιολογημένη δυσπιστία, στην καλύτερη περίπτωση, προς το κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία. Ο πήχης μπαίνει ψηλά, όμως τίποτα δεν είναι ανέφικτο. Δουλειά χρειάζεται και κυρίως να μείνει μακριά από καθεστωτικές πρακτικές και αντιλήψεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ λοιπόν εξακολουθεί να διαθέτει το ηθικό πλεονέκτημα, όμως θα καλείται να το αποδεικνύει στην κάθε ημέρα της διακυβέρνησής του.''


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">