Recents in Beach

Τις καλησπέρες μας στον αντιφασισμό του Μητσοτάκη...

 


Νίκος Μπογιόπουλος


Ο Πλεύρης είναι υπουργός. Τον έχει κάνει υπουργό ο Μητσοτάκης. Οπως και τον Βορίδη. Οπου Βορίδης είναι αυτός που το 2000 κατέβαινε υποψήφιος με το... κόμμα του ναζιστή Πλεύρη (μπαμπάς) και που το 1985 είχε διαδεχτεί τον Μιχαλολιάκο στην ηγεσία της ν.ΕΠΕΝ του φασίστα δικτάτορα Παπαδόπουλου.



Του οποίου δικτάτορα ο υπαρχηγός Παττακός έστελνε εγκάρδιες ευχετήριες κάρτες στον Γεωργιάδη το 2005. Οπου Γεωργιάδης είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός του Μητσοτάκη.




Και που πριν γίνει αντιπρόεδρος του Μητσοτάκη και υπουργός του Μητσοτάκη ήταν στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Ηταν τότε που δήλωνε ότι λάτρευε τον ναζι Πλεύρη (μπαμπά) και ότι υποκλινόταν στην συνέπεια του χιτλερικού Πλεύρη απέναντι στις “ιδέες” του (του Πλεύρη) – εδω:


Κι όπου ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, αυτό από το οποίο πέρασαν Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης, και που στις νομαρχιακές του 2002 είχε στο ψηφοδέλτιό του 4 ναζιστές της Χρυσής Αυγής ανάμεσά τους και τον Παπαγιώταρο.




Κατόπιν αυτών ο Μητσοτάκης (των Βορίδη, Πλεύρη, Γεωργιάδη) είναι αυτός που είπε πως όποιος δεν ψήφισε την τροπολογία του Βορίδη “κλείνει το μάτι” στους χρυσαυγίτες…

Σημείωση «Ημεροδρόμου»: Ο κύριος Πλεύρης έκανε ανάρτηση για τη συγκεκριμένη φωτογραφία με τον Κασιδάρη υποστηρίζοντας: «Τον Ιανουάριο 2017 γύρισα στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας μετά από 2μηνη νοσηλεία και θεραπεία.Τότε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Κασιδιάρης μου ευχήθηκαν περαστικά.Τώρα χρησιμοποιούν αυτή τη φωτό για μικροκομματικούς λόγους.Ευτυχώς τουλάχιστον δεν ξαναεύχονται να πεθάνω». 
Σχόλιο πρώτο: Ο κύριος Πλεύρης να έχει την υγεία του και να ζήσει χίλια χρόνια.

Σχόλιο δεύτερο: Εμείς ούτε πεθαμένοι δεν θα κάναμε χειραψία με έναν τέτοιο χιτλερικό ναζισταρά.

Σχόλιο τρίτο: Θα εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως εάν ο κύριος Πλεύρης έκανε και ανάλογες αναρτήσεις, όπου θα έδινε και εξηγήσεις.
α) για τις φωτογραφίες και τα βίντεο εμφανίζεται μαζί με χρυσαυγίτικα φασισταριά να καίνε τουρκικές σημαίες και να φωνάζουν όλο πάθος  «Τούρκοι, Μογγόλοι, δολοφόνοι»,

β) για τότε που έλεγε για τους μετανάστες ότι «η φύλαξη συνόρων δεν υφίσταται χωρίς την ύπαρξη νεκρών»...


imerodromos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">