Recents in Beach

Πέθανε ο Τάσος Σουλακάκης επίτιμος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης


 Την είδηση μετέφερε πριν λίγο ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μπάμπης Μιχαηλίδης ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

Μόλις πριν από λίγο πληροφορήθηκα την είδηση ότι έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, σε ηλικία 92 ετών ο Επίτιμος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Αναστάσιος Σουλακάκης.

Ήταν ο Δήμαρχος της χρυσής εποχής για τον Δήμο της Αλεξανδρούπολης την δεκαετία του ‘80 και  Ιδρυτής της Δ.Ε.Υ.Α. ,που μαζί με τους συνεργάτες του έγραψαν ιστορία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Ο πιο πετυχημένος  ,με ήθος ,αξίες , δυναμικότητα , ακεραιότητα και όραμα για τον Δήμο ,με παραδοχή του συνόλου των κατοίκων του Δήμου μας μεταπολιτευτικά Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης.


Θα σημειώσω σε αυτό το σημείο, μερικές σκέψεις που καταγράφει ο πρώην Δήμαρχος στο βιβλίο του :

".....το μυστικό της επιτυχίας για έναν Δήμαρχο είναι να έχει ανοιχτό μυαλό και να προτρέπει τους συνεργάτες του να προσφέρουν τις γνώσεις τους και τις ιδέες τους στην υλοποίηση των στόχων που θέτει η Δημοτική Αρχή, αλλά και η σύνθεση των απόψεων των Δημοτικών Συμβούλων όλων των παρατάξεων είναι ακόμη μια προϋπόθεση για μια πετυχημένη Δημοτική Αρχή...."

Είχα την τιμή να τον γνωρίσω , πιο πολύ να διαβάσω γι αυτόν και ομολογώ πως είναι πηγή έμπνευσης για κάθε άνθρωπο που ξεκινάει την πορεία του στην πολιτική . 


Καλό παράδεισο και Συλλυπητήρια στην οικογένεια του .

 Η πορεία που χάραξε θα μείνει ανεξίτηλη για την Δ.Ε.Υ.Α.  και όλη η υπηρεσία θα συνεχίσει να την ακολουθεί πιστά.


Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί την Μ. Δευτέρα 04:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγ. Κυριακής .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">