Recents in Beach

Αλέξης Τσίπρας: Απάντηση σε Μητσοτάκη για Ροδόπη- «Στο έγγραφο της ΕΥΠ αναφέρεται και υποψήφιος της ΝΔ». (Βίντεο)

 



Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή το ζήτημα των μουσουλμάνων υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη και όσα είπε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στη διακαναλική του συνέντευξη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ερωτηθείς για το απόρρητο σημείο της ΕΥΠ στο οποίο γίνεται αναφορά εκτενής για όλους τους υποψηφίους της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, αποκάλυψε πως στο ενημερωτικό σημείωμα που του εστάλη γίνεται σαφής αναφορά και για υποψήφιο της ΝΔ.

«Στο ίδιο ενημερωτικό σημείωμα που μου έστειλε ο κ. Μητσοτάκης γίνεται σαφής αναφορά και για τον υποψήφιο της ΝΔ. Μιλά για στρατευμένο στα σχέδια της Άγκυρας και του Τουρκικού Προξενείου.

Λυπάμαι που το κάνω, αλλά αναγκάζομαι για να αποκαλύψω στον ελληνικό λαό τα απύθμενα όρια του θράσους του κ. Μητσοτάκη και της ανευθυνότητάς του.

Πέντε μέρες τώρα παριστάνουν τον ανήξερο και δεν σχολιάζουν καν την δήλωση του γαλάζιου υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος μίλησε για Τούρκους της Δυτικής Θράκης σε ένα μέσο τουρκικό.

Εγώ δεν θα ζητήσω σήμερα εξίσου ανεύθυνα από τον κ. Μητσοτάκη να τον αποσύρει από τα ψηφοδέλτια. Απλά θέλω να καταγράψω την ανευθυνότητα και την υποκρισία», είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή: Mynews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">