Recents in Beach

Κλιμάκιο της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου μαζί με υποψηφίους βουλευτές στο Διδυμότειχο


 Την Δευτέρα 12/06/2023 κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μαζί με τους Υποψηφίους Βουλευτές, επισκέφτηκε την πόλη του Διδυμοτείχου, διανεμήθηκε προεκλογικό υλικό στην αγορά, επισκέφτηκαν τον Δημαρχείο Διδυμοτείχου-δημοτικές υπηρεσίες. Το απόγευμα επισκέφτηκε τα χωριά της επαρχίας Διδυμοτείχου (ανατολική περιφέρεια Ερυθροποτάμου) και συγκεκριμένα το Ισαάκιο, το Πραγγί, τους Πετράδες, το Πύθιο, το Ασημένιο, το Σοφικό, το Θούριο, το Χειμώνιο, το Ρήγιο.

 



Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023  επισκέφτηκε  χωριά του δυτικού τομέα του Ερυθροποτάμου του Δήμου Διδυμοτείχου, και καλύφθηκε το σύνολο της περιφέρειας Διδυμοτείχου. Συγκεκριμένα έγινε εξόρμηση στα χωριά: ΜεταξάδεςΑσπρονέριΚυανήΣαύραΠαλιούριΠολιάΕλαφοχώρι- ΔάφνηΜάνηΚαρωτή και κατέληξε στο Ελληνοχώρι.

Στις παραπάνω εξορμήσεις έγινε συνάντηση-συζήτηση με ντόπιους κατοίκους, μέλη και φίλους του κόμματος και απαντήθηκαν σχετικά ερωτήματα που αφορούν τα τοπικά προβλήματα της περιοχής και επικοινωνήθηκε το πρόγραμμα-πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.




 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ  ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">