Recents in Beach

Ενώ δεν περνάει "κουνούπι" επειδή σφράγισε τα σύνορα ο Μητσοτάκης, καθημερινά τροχαία στην Εγνατία από τους διακινητές - Οι αγρότες αποφασίζουν να παρέμβουν με τα τρακτέρ !!!


Η προπαγάνδα καταρρέει πολλαπλασιάζονται τα περιστατικά - Τροχαίο σήμερα στο Δωρικό 

Ειδικότερα, στις 11:00 π.μ., διακινητής που μετέφερε παράνομους μετανάστες συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι γονείς και τα τέσσερα παιδιά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και να μεταφερθούν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Με χθεσινή του ανάρτηση στο facebook παρεμβαίνει ο πρώην συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου και υποψήφιος βουλευτής Σπύρος Δέδογλου.

Η ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρόβλημα έχει πάρει πλέον τεράστιες διαστάσεις με την ανησυχία των πολιτών να μεγαλώνει  και να τους αναγκάζει να ζητούν άμεσα μέτρα από την πολιτεία.
Ο πρόεδρος τους Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook , μιλάει για κλείσιμο της Εγνατίας με Τρακτέρ . Ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια των αγροτών οι οποίοι συντάσσονται μαζί του . Αν τελικά το κάνουν, θα είναι η πρώτη φορά που τα τρακτέρ του Έβρου επί κυβέρνησης Μητσοτάκη θα βγουν στον δρόμο, όχι βεβαία για οικονομικά θέματα του κλάδου τους αλλά για την ασφάλεια  από την έντονη δράση των διακινητών 
Η Ανάρτηση του κ. Αλεξανδή 
 


Στο θέμα αναφέρθηκε πριν λίγο και η αντιδήμαρχος Τραϊανούπολης και οικονομικών του δήμου Αλεξανδρούπολης Ελένη Ιντζεμπελίδου η οποία γράφει μεταξύ άλλων: 
"Γίνεται λοιπόν άμεσα αντιληπτό ότι ο βαθμός επικινδυνότητας είναι πια τόσο μεγάλος που δεν μπορεί πια να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των συνδημοτών μας, την οδική ασφάλεια και την ευρύτερη ασφάλεια των ανθρώπων".
🆘Εκπέμπει όλος ο Έβρος και η Τραϊανούπολη.
Οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης γράφουν σε σχόλια και ζητούν την παρέμβαση του δήμου ακόμη και στον προσωπικό λογαριασμό της αδερφής του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη
Να θυμίσουμε και την πρωτοβουλία νεαρού Αλεξανδρουπολίτη Στράτου Κασάμπαλη να μαζεύει υπογραφές δια μέσω του AVAAZ με τίτλο “Μαζεύουμε υπογραφές για τοποθέτηση καρφιών στην Εγνατία οδό στον Έβρο”


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">