Recents in Beach

Η υπομονή του Σάκη .......

 


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Είναι στο Χέρι μας"  και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος  Ορεστιάδας Σάκης Παπανδρέου, εκτός των άλλων προσόντων έχει και μεγάλη υπομονή .

Ο πνευμονολόγος, που έχει κάνει κατά κάποιο τρόπο δικό του "κοινωνικό ιατρείο", αφού δεν παίρνει αμοιβή για αδύναμους συμπολίτες του, έχει και έντονη κοινωνική παρουσία στην Ορεστιάδα αφού είναι και λάτρης της καλής παρέας. Φυσικά στα 4 χρόνια της αντιπολίτευσης που του ανέθεσαν οι πολίτες το 2019 έχει αναδείξει μαζί με την ομάδα του αρκετά ζητήματα του δήμου.

Πολύ έγκαιρα αντιλήφθηκε   την ανάγκη σύμπραξης των δημοτικών παρατάξεων, και συνεχίζει μέχρι σήμερα να το παλεύει. Με υπομονή, χωρίς άγχος για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του,  κάνει τις τελευταίες προσπάθειες για να βρεθεί λύση, και επειδή πραγματικά πιστεύει σε αυτή την αναγκαιότητα πρότεινε τρίτο άτομο να ηγηθεί της σύμπραξης , συγκεκριμένα τον δημοτικό σύμβουλο με πολλές θητείες , γιατρό Σάκη Κυργιάννη. Σε αυτή την προσπάθεια, έχει σύμμαχο του τον πρώην δήμαρχο Βύσσας και επικεφαλής της παράταξης "Αυτόνομη Ριζοσπαστική Ορεστιάδα (ΑΥ.ΡΙ.Ο.)", Παναγιώτη Σιανκούρη. Δυστυχώς, όπως φαίνεται, δύσκολα θα υπάρχει αποτέλεσμα στην προσπάθεια επίτευξης  συμφωνίας, οπότε ο καθένας θα τραβήξει τον δύσκολο δρόμο του κι ο Σάκης Παπανδρέου θα ανακοινώσει  αυτές τις ημέρες το ψηφοδέλτιο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι στο 90% του συνόλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">