Recents in Beach

Ένας "20χρονος" 76 χρονών

 

Ο Στέφανος  Τζουμάκας είναι ένα ιστορικό στέλεχος της αριστεράς  και της προοδευτικής παράταξης με πλούσια δραστηριότητα από τα φοιτητικά του χρόνια. Γεννήθηκε το 1946 στην Άρτα , δείτε το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ του στην ΒΙΚΑΙΠΑΙΔΕΙΑ 

Ο Στέφανος Τζουμάκας  κατέθεσε με επιστολή την υποψηφιότητα του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος στις 15 Ιουλίου του 2023. 

Ο 76χρονος πολιτικός, ο οποίος μετά από μια σπουδαία  διαδρομή μένει στο νοίκι, κάνει με άρτιο λόγο τον προεκλογικό του αγώνα, δεν διστάζει να επιτίθεται στους ολιγάρχες μέσα από τα κανάλια τους με επιχειρήματα . 

Το αγωνιστικό του πάθος είναι ενός 20χρόνου, του ιδίου δηλαδή  όταν ήταν πρωταγωνιστής της κατάληψης της Νομικής και στη συνέχεια στην εξέγερση  του πολυτεχνείου κατά των συνταγματαρχών της χούντας. Είναι δηλαδή ένας  "20χρονος" 76 χρονών ο οποίος διεκδικεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το κόμμα θα πρέπει να τον ακούσουν άσχετα με ποια επιλογή προέδρου σκέφτονται να κάνουν, σίγουρα θα μάθουν πολλά .

Ακούστε λοιπόν τον Στέφανο, αυτόν τον έντιμο αγωνιστή της δημοκρατίας και της δημοκρατικής παράταξης 


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">