Recents in Beach

Παραλαβή νέων απορριμματοφόρων για τον Δήμο Παύλου Μελά.

 


Ο Δήμος Παύλου Μελά και ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης παρέλαβαν μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος έξι συνολικά νέα απορριμματοφόρα τα οποία θα ενισχύσουν τον ήδη υπάρχοντα στόλο.


Σε σχετικό του Δελτίο Τύπου ο Δήμαρχος Παύλου Μελά και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης 
''Ευ Πόλις'' κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης δήλωσε:

''Στον Δήμο Παύλου Μελά κερδίζουμε το στοίχημα των μεγάλων έργων και η πόλη μας βγαίνει στο προσκήνιο, όμως η ευταξία στην καθημερινότητα της ζωής των συμπολιτών μας, παραμένει η κορυφαία αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Διοίκησής μας. 

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παραλάβαμε πριν από λίγες ημέρες 6 συνολικά υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα οχήματα, αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, προϋπολογισμού 989.830€ και δαπάνης 973.610€ με χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτιστοποίηση παροχής υπηρεσιών καθαριότητας προς τους κατοίκους Σταυρούπολης, Πολίχνης και Ευκαρπίας. Ενισχύουμε και ανανεώνουμε τον στόλο οχημάτων με 5 απορριμματοφόρα τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16m3 (κυβικών μέτρων) και ενός, χωρητικότητας 10m3, νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6, προσαρμοσμένα στο νέο μοντέλο καθαριότητας που αναβαθμίζει την αποκομιδή απορριμμάτων και τη συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών, βελτιώνει τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού και δυναμώνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων στον Δήμο Παύλου Μελά. 

Δίνουμε την μάχη καθημερινά μαζί με τους συμπολίτες μας, για να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή, με θεμέλιο τη σωστή ενημέρωση, την πρόληψη, ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση, ιδιαίτερα της νέας γενιάς, ταυτόχρονα με τις στοχευμένες πολιτικές μας στην καθαριότητα για την αναβάθμιση των υποδομών και του τεχνικού μας εξοπλισμού. 

Αλλάζουμε νοοτροπίες, βελτιώνουμε την καθαριότητα στην πόλη μας!''.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">