Recents in Beach

Δεν είναι Βαγδάτη.....

 


H εικόνα αυτή δεν είναι από τη Βαγδάτη, τη Δαμασκό, το Κίεβο, το Νίγηρα. Είναι από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης τη νύχτα. Αυτά τα μωρά γεννήθηκαν πριν λίγες μέρες σε μια πόλη που και σήμερα το πρωί τα πρωτοσέλιδα μερικών εφημερίδων γράφουν ότι θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μεταφέρθηκαν τη νύχτα άρον άρον για να γλιτώσουν από τον καπνό. Ένα διασωληνωμένο. 


Συζητήθηκε χθες και στο χαλαρό γεύμα στο Μαξίμου το μέλλον της πόλης με τους ηγέτες των Βαλκανίων. Το παρόν της δεν βλέπω να συζητείται πουθενά. Το πώς θα ζήσουν με τον καπνό να έχει ποτίσει τις σάρκες τους οι κάτοικοι της για πάντα. Με τις φλόγες στο νοσοκομείο της. Με το μανιτάρι καπνού από το Σάββατο μέχρι σήμερα πάνω από το κεφάλι της. 


Σε τοπικά ΜΜΕ του Έβρου από χθες το βράδυ μιλάνε για ''λαθρο''που συλλαμβάνονται λέει ομαδικά να καίνε τη Θράκη. Καμία τέτοια είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί φυσικά. Είναι εύκολο να βρίσκεις φανταστικούς εχθρούς όταν δεν μπορείς να αποδώσεις ευθύνες σε κείνους που πρέπει. 


Είναι επτά και είκοσι το πρωί. Η ΕΡΤ παίζει αθλητικές ειδήσεις εδώ και δέκα λεπτά. Ξημέρωσε Τρίτη. 


Διάβασα μια ανάρτηση πριν λίγο που λέει φταίει ο Σημίτης που το 1998 διέλυσε τη Δασική Υπηρεσία. Μάλιστα. Έκτοτε κυβερνούν μάλλον οι εξωγήινοι. 


Μέχρι σήμερα κάηκαν για φέτος πάνω από 630 χιλ. στρέμματα στην Ελλάδα. 

https://parallaximag.gr/epikairotita/greece/i-nychta-tis-apokalypsis-stin-alexandroypoli

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">