Recents in Beach

Υποψήφιος και επίσημα με την ''Ευ Πόλις'' ο Λάμπρος Παπαδής.

 


Ο γνωστός Αρθρογράφος Λάμπρος Παπαδής ανακοινώθηκε επίσημα ως υποψήφιος Tοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας της Νέας Ευκαρπίας με την δημοτική παράταξη ''Ευ Πόλις'' του Δημάρχου ''Παύλου Μελά'' κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή τον Λάμπρο Παπαδή, κάτοικο Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά.

 Ο Λάμπρος Παπαδής του Γεωργίου και της Γλυκερίας που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1988 θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ευκαρπίας.
 
Ο Λάμπρος κατοικεί στην Ευκαρπία τα τελευταία 15 χρόνια και οραματίζεται μια αυτοδιοίκηση όπου δεν θα αποθεώνεται η προχειρότητα στα προτεινόμενα προγράμματα των υποψηφίων και δεν θα επιδιώκεται η προβολή της ροής της καθημερινότητας στον τόπο μας, με μια εικόνα αναντίστοιχη της πραγματικότητας, για ευκαιριακά προεκλογικά οφέλη.

 Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία, Πολιτική Επικοινωνία, Τραπεζική Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ασχολείται με την πολιτική αρθρογραφία από το 2009, αρθρογραφώντας σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, γύρω από την πολιτική επικαιρότητα και την πολιτική ιστορία.
 
Εργάζεται ως Τεχνικός Τροφίμων σε μεγάλη βιομηχανία της Βόρειας Ελλάδας και υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) από το 2010 έως το 2019.

Λάμπρο, καλώς ήρθες στην “Ευ Πόλις”''.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">