Recents in Beach

Διεκδικούν τη θέση του δημάρχου και τον κάλεσαν.... για να κάνουν κοινό ψηφοδέλτιο!!!!!!


Τραγελαφικά αυτά που συμβαίνουν στον δήμο Σουφλίου, 23 μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ψηφοδελτίων .

Με πρωτοβουλία του  ενός εκ των υποψηφίων, κατά δήλωση φυσικά, πραγματοποιήθηκαν στο Σουφλί 2 συναντήσεις , η μία στις 28-7 και η δεύτερη στις  2-8.  με στόχο την κοινή κάθοδο . Θα είχε βεβαίως πραγματικό ενδιαφέρον, εάν στις συναντήσεις συμμετείχαν όσοι έχουν δηλώσει υποψηφιότητα διότι αυτό σημαίνει ότι αυτοί που  αμφισβητούν τον σημερινό δήμαρχο  Παναγιώτη Καλακίκο, κάνουν μια προσπάθεια σύμπραξης με στόχο την ενίσχυση των πιθανοτήτων να τον κερδίσουν . Αυτοί όμως  δέχθηκαν την πρόσκληση του Γιώργου Μπαλτζή , ο οποίος κάλεσε στη συνάντηση και τον σημερινό δήμαρχο για να συμπράξουν!!! Να δεχθούμε ότι στην 1η συνάντηση παρασύρθηκαν και το έκαναν, στη 2η γιατί συνέχισαν ;

Εάν θεωρούν ότι δεν έχουν διαφορές  με τον κ. Καλακίκο, δεν χρειάζεται να λένε ότι είναι υποψήφιοι για να μπούνε στο ψηφοδέλτιο του, μπορούν να το κάνουν απευθείας. Εάν είχαν την αφέλεια να θεωρούν ότι εν ενεργεία δήμαρχος θα δεχθεί να αποσυρθεί υπέρ ενός εκ των θεωρητικά αντιπάλων του, είναι βαθιά νυχτωμένοι, γιατί κανείς  σε όλο τον κόσμο δεν θα το έκανε.    

Σε αυτή την ιστορία κάποιοι είναι πονηροί , ο ένας σίγουρα ο Παναγιώτης Καλακίκος  και ο άλλος ο Γιώργος Μπαλτζής ο οποίος προετοιμάζει την προσχώρηση στην παράταξη του δημάρχου.

Εάν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, μαζί και ο Απόστολος Δαβής , θεωρούν ότι πρέπει να αλλάξει η διοίκηση του δήμου , πρέπει να κάνουν μια προσπάθεια σύμπραξης για να έχουν πιθανότητες νίκης . Σε περίπτωση που δεν μπορούν να καταλήξουν σε επικεφαλής από τους 4 να αναζητήσουν έναν τρίτο, αλλιώς ας προχωρήσει ο καθένας μόνος του στο δρόμο για την αντιπολίτευση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">