Recents in Beach

Ο Γιώργος Καΐσας, πρόεδρος του Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης στο πλευρό του Γιάννη Ζαμπούκη

 


Ο Γιώργος Καΐσας εκλέχθηκε με την παράταξη "Ενότητα για μια νέα Πορεία"που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ το 2019 και στη συνέχεια, μετά από σύμπραξη με την δημοτική παράταξη του Δημάρχου, έγινε πρόεδρος του ΔΣ όπου κατάφερε να κρατήσει ισορροπία σε ένα δύσκολο περιβάλλον ( Δείτε ΕΔΩ)

Η ανάρτηση της παράταξης "Δήμος για Όλους" πρώτα εσύ για την υποψηφιότητα του Γιώργου Καΐσα 

 Και ο 𝝘𝝞𝝮𝝦𝝘𝝤𝝨 𝝟𝝖Ϊ𝝨𝝖𝝨 μαζί μας για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο για Όλους!

👉Φαρμακοποιός, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης. Σπούδασε φαρμακευτική στην Ιταλία (1976-1982) με ενεργό συμμετοχή στους φοιτητικούς αγώνες της εποχής καθώς και στους κοινωνικούς αγώνες της χώρας.

Διατηρεί φαρμακείο στην Αλεξανδρούπολη από το 1985 μέχρι και σήμερα.

Υπήρξε ενεργό μέλος της  διανομαρχιακής επιτροπής ενάντια στα χρυσωρυχεία και για πολλά χρόνια μέλος της οικολογικής εταιρείας. 

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος με τον αείμνηστο δήμαρχο Ηλία Ευαγγελίδη (1995-1998),πρόεδρος του ΚΑΠΗ και Αντιπρόεδρος της ΕΠΑΔΑ.

Διετέλεσε επίσης, πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Έβρου, πρόεδρος του συνεταιρισμού φαρμακοποιών Έβρου, μέλος Δ.Σ. του ΠΓΝΑ, αντιπρόσωπος του Φ.Σ. Έβρου στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και εκπρόσωπος στην ομοσπονδία φαρμακευτικών συνεταιρισμών.

Η αυτοδιοίκηση ήταν πάντα στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων του. Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη σε μια δύσκολη περίοδο για τον δήμο Αλεξανδρούπολης και συνεργαστήκαν αποτελεσματικά και υποδειγματικά.

Θέλει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο του δήμου μας! 

Ο δήμος μας έχει ανάγκη από πρόσωπα έντιμα που θέλουν, γνωρίζουν και μπορούν κι αυτό το έχει η παράταξη “Δήμος για όλους. Πρώτα εσύ!” με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη.

✌️ 𝝙𝝜𝝡𝝤𝝨 𝝘𝝞𝝖 𝝤𝝠𝝤𝝪𝝨. 𝝥𝝦𝝮𝝩𝝖 🙂 𝝚𝝨𝝪❗

     𝝞𝝮𝝖𝝢𝝢𝝜𝝨 𝝛𝝖𝝡𝝥𝝤𝝪𝝟𝝜𝝨

𝞥𝞠𝞞𝞜𝞣𝞘𝞕𝞞𝞤𝞛𝞔

𝞜𝞞𝞘𝞙𝞞𝞙𝞤𝞠𝞔𝞤𝞞𝞤𝞛𝞔

𝞓𝞖𝞛𝞘𝞞𝞤𝞠𝞒𝞞𝞤𝞛𝞔

#Αλεξανδρούπολη #Φέρες #Τραϊανούπολη #Παλαγία #χωριά #οικισμοί #δήμοςγιαόλουςπρώταεσύ  #ιωάννηςζαμπούκης #συνεχίζουμε #ολοκληρώνουμε #καλύτερηκαθημερινότητα #παμεμελλον #παρέα #ηαποκαλυψητηςΑλεξανδρούπολης #διαφάνεια #συνεργασία #τόλμη #σιγουριά #όραμα #αποφασιστικότητα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">