Recents in Beach

Τα κατάφερε σε μια ηλεκτρική καρέκλα....


Όταν ο Γιώργος Καϊσας αναλάμβανε την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, μετά την σύμπραξη της παράταξης "Ενότητα για μια νέα Πορεία"  που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τη δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, οι συνθήκες όχι μόνο ήταν δύσκολες, αλλά κρίσιμες για την πορεία του ίδιου του δήμου με την καρέκλα να φαίνεται ηλεκτρική.
Η κατάσταση ήταν εκρηκτική στο δημοτικό συμβούλιο, η αντιπολίτευση,  και κυρίως ο κ. Λαμπάκης εκμεταλλεύτηκε  την μειοψηφία  των συμβούλων που είχε και έχει ο δήμαρχος, και  προσπαθούσε να βάζει προσχώματα ώστε να μη καταφέρει η δημοτική αρχή να κάνει το έργο της.
Τότε ο κ. Καϊσας δέχθηκε πολλές επιθέσεις για την επιλογή του να αναλάβει αυτή τη θέση, σε αυτή την περίοδο που κάποιοι πίστευαν ότι θα μπορούσαν ακόμη και να αναγκάσουν τον Γιάννη Ζαμπούκη να παραιτηθεί, εμείς γράψαμε για αυτόν τον πόλεμο με τίτλο: Γιατί "χτυπάνε" τον Καϊσα;
Η εμπειρία του Γιώργου Καϊσα στην Αυτοδιοίκηση αλλά και στη γενικότερη πολιτική, η πραότητα του χαρακτήρα του, και φυσικά η αποφασιστικότητα του, συνέβαλαν στο ανταπεξέλθει  σε αυτόν τον πόλεμο και στις τεράστιες δυσκολίες.
Σήμερα, όσοι θέλουν να δουν με αντικειμενικότητα την κατάσταση στον δήμο Αλεξανδρούπολης, θα κρίνουν με θετικό πρόσημο τον πρόεδρο, βεβαία οι υποστηρικτές του Δημάρχου  εκφράζουν δημόσια την  αναγνώριση στον Γιώργο Καϊσα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">