Recents in Beach

Παναγιώτης Καλακίκος: Τα έργα μας μιλάνε από μόνα τους - Την Κυριακή δεν θα υπάρχει ηττημένος , όλοι μαζί θα συνεχίσουμε (Βίντεο)

 


Σε μια πολύ καλή συγκέντρωση στο Τυχερό,  μίλησε χθες 4-10- 23 ο δήμαρχος Σουφλίου και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη "Συνεργασία -Ανάπτυξη -Συνοχή ", Παναγιώτης Καλακίκος.

Ο κ. Καλακίκος αφού ανέλυσε πως κατανεμήθηκαν τα 61.000.000 €, ποσό που έχει χρηματοδοτηθεί ο δήμος στη δική του θητεία, μίλησε για τους νέους στόχους της νέας τετραετίας. Στη συνέχεια μίλησε στο συναίσθημα των κατοίκων χωρίς να κατηγορήσει σε καμία στιγμή τους αντιπάλους του.   Αναρωτήθηκε γιατί τόσο μίσος σε βάρος του από ορισμένους χωρίς να τους κατονομάσει, μόνο κατά την παρουσίαση των υποψηφίων  μίλησε για την αντιπολίτευση που δεν ψήφισε σχεδόν κανένα έργο και είπε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα της επίσημες αποφάσεις εάν προκληθεί. Ο βασικός αντίπαλος του δημάρχου, ο κ Σταμάτης Τσακίρης ήταν αντιδήμαρχος επί δημαρχίας  Πουλιλιού και σύμβουλος της ίδιας παράταξης στην αντιπολίτευση, και για αυτό προφανώς αναφέρθηκε στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Πολλές φορές είπε οτι δεν θα υπάρχουν ηττημένοι την Κυριακή και ότι όλοι μαζί θα δουλέψουν για να πάνε μπροστα το δήμο.

Δείτε το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης που έκανε ο Φάρος:

  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">