Recents in Beach

Πρωτοβουλία Κασσελάκη που βάζει τέλος στο “μένω – φεύγω” Αχτσιόγλου και “6 συν 6”: Συγκαλεί Πολιτική Γραμματεία, αντικαθιστά τους αποχωρήσαντες, συγκροτεί άτυπο Πολιτικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ

 


Με αυτό τον τρόπο ωθεί άμεσα την Έφη Αχτσιόγλου και τους 6+6 να πάψουν τα “μένω – φεύγω” που φθείρουν ακατάπαυστα τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δεν του επιτρέπουν ούτε να ανακάμψει ούτε να ασκήσει αποτελεσματικά αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς πλέον είναι αναγκασμένοι μέσα στις επόμενες ώρες να αποφασίσουν αν θα πάνε ή αν θα φύγουν από το κόμμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκροτεί αύριο Πέμπτη την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος με θέμα την συγκρότηση άτυπου πολιτικού κέντρου. την οποία είχε προαναγγείλει με την συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 – τείνοντας με αυτό τον τρόπο έμπρακτα χείρα φιλίας προς τα κεντρικά στελέχη της Ομάδας Αχτσιόγλου. Η παρουσία ή η απουσία τους θα δείξει πολλά και θα λειτουργήσει ως επιταχυντής των αποφάσεων τους.

Η πρόσκληση αναφέρει:

Προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας: Συνεδρίαση αύριο Πέμπτη 23/11/2023 και ώρα 16:00 στα γραφεία Αγίου Κωνσταντίνου 40.

Θέματα:
1. Προγραμματισμός του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

2. Πρόταση του προέδρου για τη συγκρότηση άτυπου πολιτικού κέντρου

Πηγή: Thefaq.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">