Recents in Beach

Στέφανος Κασσελάκης / Πρέπει να είμαστε πρώτη φορά Αριστερά όπως έλεγε και ο Αλέξης

 


«Πόσοι τολμάνε να έρθουν εδώ μέσα στον κόσμο να μιλήσουν; Απροειδοποίητα. Αδιαμεσολάβητα. Δώστε μας την ευκαιρία» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης

Μήνυμα για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ που έρχεται έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των ελεύθερων επαγγελματιών. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και παρέπεμψε στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα «ότι πρέπει να είμαστε πρώτη φορά Αριστερά»

«Αυτό που έγινε με τα μνημόνια είναι μία αδικία στον ελληνικό λαό και στη γενιά μου που έφυγε. Υπάρχει ένα παρελθόν - και στο κόμμα μας - που ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να λέμε την αλήθεια στον λαό» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης συνομιλώντας με πολίτη και συμπλήρωσε:

«Υπό τις συνθήκες που υπήρχαν τότε, όντως ήταν πολύ δύσκολη η στάση της Αριστεράς. Για αυτό ο Αλέξης έλεγε προεκλογικά φέτος ότι πρέπει να είμαστε πρώτη φορά Αριστερά» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε πολίτη που ζήτησε την Αριστερά «να σκύψει το κεφάλι στον λαό που τον έχει προδώσει».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε ανάρτησή του υπογράμμισε: «Το χρήσιμο για μένα δεν είναι να μιλάω με αυτούς που με επαινούν. Θέλω την καθημερινή επαφή με τον κόσμο που νιώθει από εμάς δυσαρεστημένος ή και προδομένος. Να τους εξηγήσω τις τότε συνθήκες. Να τους μιλήσω για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει τον κόσμο και υπογράμμισε: «Πόσοι τολμάνε να έρθουν εδώ μέσα στον κόσμο να μιλήσουν; Απροειδοποίητα. Αδιαμεσολάβητα. Δώστε μας την ευκαιρία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους υπογράμμισε: «Ο Κ.Μητσοτάκης είπε ψέματα προεκλογικά. Αυξάνει φόρους, αυξάνει εισφορές, ενώ μιλούσε για μειώσεις φόρων.

Εκθειάζει δήθεν την επενδυτική βαθμίδα και τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, και τώρα έρχεται ο λογαριασμός. Η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με Τσακαλώτους και με Κατρούγκαλους ήταν μνημονιακή. Η εποχή των μνημονίων έχει λήξει. Η ΝΔ έχει την ευθύνη της φοροεπιδρομής. Εμείς θέλουμε δίκαιη φορολόγηση και αξιοπρέπεια για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους».

Πηγή: Η ΑΥΓΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">