Recents in Beach

Καταψήφισε χωρίς “κόστος” μετά το “παραθυράκι” της κυβέρνησης, την τροπολογία για τους μετανάστες ο Αντώνης Σαμαράς! Το “έργο” όμως θα έχει συνέχεια…

 


Μπορει τελικά με τον “ελιγμό” του κυβερνητικού εκπροσώπου, να θέσει μεν θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ονομαστική ψηφοφορία για την ρύθμιση Καιρίδη που νομιμοποιεί τους μετανάστες, αλλά να εξαιρέσει τον πρώην Πρωθυπουργό, ο Αντώνης Σαμαράς να έμεινε πιστός στο “βέτο” του και να καταψήφισε, εντούτοις η υπόθεση αυτή, σύμφωνα με καλά πληροφορημενη πηγή, δεν τελειώνει εδώ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα έχει συνέχεια…

Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν καταψήφισε την τροπολογία για τους μετανάστες όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει, προκαλώντας πρόσκαιρα πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου. Η τροπολογία φυσικά που στηρίχτηκε από την αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ/ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ/ ΚΚΕ / Πλεύση Ελευθερίας/ Νέα Αριστερά) πέρασε με 262 υπέρ, 32 κατά (αταψήφισαν Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες και Νίκη) και 1 παρών.

Παρών είπε η ανεξάρτητη βουλευτής Αρετή Παπαϊωάννου, ενώ οι 5 απόντες ήταν: Σταύρος Μιχαληλιδης (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ), Μιχάλης Γαυγιωτάκης, Γιώργος Ασπιώτης, Πέτρος Δημητριάδης (Σπαρτιάτες) και Έλενα Ακρίτα (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ)

«Ό,τι είχα χρέος να πω το είπα και όποιος θέλει να το καταλάβει, το κατάλαβε» είχε πει νωρίτερα εισερχόμενος στην Ολομέλεια και ενώ συνοδευόταν από πλειάδα βουλευτών, απευθυνόμενος στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για την τροπολογία Καιρίδη, ο πρώην Πρωθυπουργός.

Πηγή: Τhefaq.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">