Recents in Beach

Ο Στέφανος Κασσελάκης κήρυξε «πόλεμο» στο ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη

 


Με σαφείς διατυπώσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης διεκδικεί κυβερνητικό ρόλο για το κόμμα του απέναντι στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και σαλπίζει την κήρυξη «πολέμου» της Κουμουνδούρου κατά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σε συνέντευξή του (STAR TV), o Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτόνομος και ανασυγκροτημενος, με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα, θα οδεύσει στις εθνικές εκλογές. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις ευρωεκλογές.

Παράλληλα, εξαπέλυσε πυρά κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, σε μια πολιτική επίθεση, ίσως από τις σφοδρότερες που έχουν πραγματοποιηθεί από την Κουμουνδούρου. Τον χαρακτήρισε «εκβιαζόμενο» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τις υποκλοπές ενώ, σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα χρωστά εκατομμύρια ευρώ, επεδίωξε να αναδείξει τη Χαριλάου Τρικούπη ως αναξιόπιστη δύναμη.

Αυτές οι αιχμές προέκυψαν στην απάντησή του σε ερώτηση σχετικά με τη θέση Ανδρουλάκη ότι με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές, η Χαριλάου Τρικούπη θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης.

«Ας βρει άκρη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρώτα ο Νίκος Ανδρουλάκης που είναι εκβιαζόμενος για τις υποκλοπές», καθώς όπως είπε, δεν έχει κάνει μήνυση στα πρόσωπα που παρακολουθούσαν τα τηλεφωνά του. Αναρωτήθηκε μάλιστα, πώς μπορεί να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα κόμμα που χρωστά εκατομμύρια και με έναν πρόεδρο «εκβιαζόμενο».

Ταυτόχρονα, σχολίασε δηκτικά την αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη ότι δεν θα δέσει «τα κορδόνια της ΝΔ», όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι περιμένει να ψηφίσουν τις διατάξεις τα άλλα κόμματα καθώς αντιδρούν οι βουλευτές της ΝΔ.

Γι αυτή τη δήλωση Ανδρουλάκη αναφορικά με το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφύλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι αν η στάση της ΝΔ είναι στάση πολιτικής δειλίας, αυτά που είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης καταδεικνύουν «στάση πολιτικής εκμετάλλευσης» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αμεση, και με φανερή την ενόχλησή της ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη (ιδιαίτερα σχετικά με τις υποκλοπές), ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα λεγόμενα του Στέφανου Κασσελάκη. Σε σχόλιό του τονίζει ότι οι δηλώσεις Κασσελάκη «είναι αποκαλυπτικές ότι πρόκειται για έναν “Πολάκη made in USA”». Μάλιστα, η Χαριλάου Τρικούπη καλεί δηκτικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να σκέφτεται προτού μιλήσει «ώστε να μην θυμίζει τον ψηφιακό βούρκο της Νέας Δημοκρατίας.

Ολόκληρο το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχετικά με τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι το εξής:

«Ο κ. Ανδρουλάκης δέχθηκε προ μηνών τον κ. Κασσελάκη μετά από αίτημα του, όπως επέβαλλε ο πολιτικός πολιτισμός, και στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, του εξήγησε αναλυτικά όλα τα νομικά βήματα, στα οποία προέβη ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως το σκάνδαλο των υποκλοπών. Από τα λεγόμενά του φαίνεται ότι είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να καταλάβει.

Ο ένθερμος οπαδός και παρ’ ολίγον Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλό θα ήταν να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό, ώστε να μην θυμίζει τον ψηφιακό βούρκο της Νέας Δημοκρατίας. Οι σημερινές δηλώσεις του είναι αποκαλυπτικές ότι πρόκειται για έναν «Πολάκη made in USA».

Του ευχόμαστε καλό τριήμερο στις Σπέτσες και του χρόνου στο Μαϊάμι!

Υ. Γ. Αναμένουμε τη δημοσιοποίηση της δανειακής σύμβασης μεταξύ του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, που ελπίζουμε ότι θα συνοδεύεται από το αναλυτικό πόθεν έσχες του».

Πηγή: Documento


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">