Recents in Beach

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Ευάγγελος Παπατσαρούχας


 Βαρύ πένθος στο Διδυμότειχο για την απώλεια του μακροβιότερου δημάρχου Ευάγγελου Παπατσαρούχα ο οποίος έφυγε σήμερα Σάββατο 9 Μαϊου  2024 σε ηλικία 79 χρόνων.

Ο Ευάγγελος Παπατσαρούχας είχε διατελέσει δήμαρχος της πόλης από το 1991 έως και το 2002 με τρεις συνεχόμενες θητείες.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου , έγραψε στην σελίδα του στο facebook για το θάνατο Ευάγγελου Παπατσαρούχα:

"Με βαθύ πένθος και θλιβερό καθήκον ανακοινώνω την απώλεια ενός αγωνιστή του Διδυμοτείχου, ενός αγαπημένου μας προσώπου, ενός πραγματικού φίλου, του αγαπημένου μας Δημάρχου, Ευάγγελου Παπατσαρούχα.
Η είδηση του θανάτου μας βυθίζει σε βαθιά θλίψη και αμηχανία, αφήνοντας ένα σημαντικό κενό στις καρδιές όλων μας.
Ο Ευάγγελος Παπατσαρούχας, υπήρξε κάτι πολύ περισσότερο από ένας Δήμαρχος για τον Δήμο μας. Ήταν ένα αγαπητό μέλος της κοινότητάς μας, ο απλός άνθρωπός, ο χαμογελαστός, που όμως προασπίστηκε σθεναρά τα συμφέροντα των πολιτών και που επι Δημαρχίας του τέθηκαν οι βάσεις για ένα καλύτερο Διδυμότειχο.
Δεν φοβήθηκε ποτέ να συγκρουστεί με όσους στάθηκαν απέναντί στα συμφέροντα της πόλης και των χωριών μας, όμως με την ευγένειά του, τη ζεστασιά του και το χαμόγελό του, κέρδισε τις καρδιές όλων μας και αφήνει πίσω του μια ανεξίτηλη αποτύπωση στις μνήμες μας.
Στις στιγμές αυτές της θλίψης, οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του, με τους αγαπημένους του, που μοιράζονται τον ίδιο πόνο και την ίδια αμηχανία μαζί μας. Δεσμεύομαι το έργο και οι προσπάθειες του, να αποτελούν πάντοτε οδηγός και πυξίδα για μία καλύτερη μέρα για τον τόπο μας.
Ας μας μείνει η μνήμη του Ευάγγελου Παπατσαρούχα ως εκείνου που με την αφοσίωσή του και το πάθος του αγάπησε και υπηρέτησε την περιοχή μας, με κάθε τρόπο.

Καλό Παράδεισο φίλε Ευάγγελε."



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">