Recents in Beach

Στηρίξτε για τελευταία φορά το φωτογραφικό λεύκωμα "ΡΟΔΟΠΗ" στα βραβεία Public 2024

 



 

 

Το φωτογραφικό λεύκωμα "ΡΟΔΟΠΗ Μια οροσειρά, Δεκαπέντε Φωτογράφοι" του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης κατάφερε να προκριθεί στα 10 καλύτερα βιβλία που κυκλοφόρησαν το 2023 στην κατηγορία Ευ ζην στα βραβεία Public 2024.

 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα φωτογραφικό λεύκωμα καταφέρνει να προκριθεί στην δεκάδα, δίνοντας την ευκαιρία στους Αλεξανδρουπολίτες φωτογράφους να διεκδικήσουν την πρωτιά.

 

Είναι ένα φωτογραφικό βιβλίο που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και χαρά για δημιουργία μέσα από μια όμορφή συνύπαρξη δεκαπέντε φωτογράφων υπό την επιμέλεια του Πάνου Κοκκινιά και φαίνεται ότι πολλοί το αναγνώρισαν.

 

Αν θέλετε να βοηθήσετε τους Αλεξανδρουπολίτες φωτογράφους και το φωτογραφικό λεύκωμα "ΡΟΔΟΠΗ - Μια οροσειρά, Δεκαπέντε Φωτογράφοι" να κερδίσουν στα βραβεία Public 2024, μπορείτε να ψηφίσετε για τελευταία φορά εδώ: https://shorturl.at/TVQSn

 

Ακολουθήστε τις οδηγίες για να υποβάλετε την ψήφο σας. Ζητείται να εισάγετε κάποια βασικά στοιχεία, όπως το email σας και το κινητό σας.

 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ψηφίσατε ήδη το φωτογραφικό βιβλίο μας "ΡΟΔΟΠΗ - Μια οροσειρά, Δεκαπέντε Φωτογράφοι" στα 10 που ξεχώρισαν. Δεν είναι αυτονόητο. Χαρά και ευγνωμοσύνη!

 

(Λήξη Ψηφοφορίας, 21 Ιουνίου 2024)

 

Κάθε ψήφος μετράει και μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">