Recents in Beach

Νίκος Παππάς: Να κληθούν οι servicers στη Βουλή πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου

 


Την παρουσία των εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων (servicers) στη Βουλή, προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία ψήφισης του σχετικού νομοσχεδίου, ζητά ο Νίκος Παππάς.

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τομεάρχης Οικονομικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, με μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του, αναφέρεται στην ανάγκη να δοθούν απαντήσεις από τους εκπροσώπους των servicers στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

«Κόμματα και κυβέρνηση συμφώνησαν ότι οι servicers κακώς απουσίαζαν από τη Βουλή. Εμείς ζητήσαμε το αυτονόητο», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνει, αύριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, στην οποία θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων.

Σκοπός της συνεδρίασης είναι να τεθούν ερωτήματα προς τους servicers και να καταγραφούν οι απαντήσεις και οι θέσεις τους, πριν το νομοσχέδιο οδηγηθεί στην τελική ψηφοφορία.

Ο Νίκος Παππάς δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ενημέρωση των πολιτών για τις τοποθετήσεις των εταιρειών, συνδέοντας την κοινοβουλευτική ακρόαση με την ανάγκη διαφάνειας.

Κλείνοντας τη μαγνητοσκοπημένη παρέμβασή του, υπογραμμίζει: «Γιατί είναι δικαίωμα σου να ξέρεις».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">
script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">