Recents in Beach

Γεραπετρίτης και Μητσοτάκης οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης του εργολάβου της ΤΕΡΝΑ στο ΚΥΤ Φυλακίου κατά του προέδρου του ΑΚΚΕΛ

 Δελτίο Τύπου ΑΚΚΕΛ


   Στην Ορεστιάδα συνέβη ένα πρωτοφανές περιστατικό επίθεσης από τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ κατά του προέδρου του πολιτικού κόμματος ΑΚΚΕΛ, ο οποίος μαζί με άλλους Έλληνες πολίτες και κατοίκους της περιοχής προσπαθούσαν να παρεμποδίσουν ενέργειες για την επέκταση εγκαταστάσεων διαμονής λαθρομεταναστών λίγα χιλιόμετρα πίσω από την πλάτη των στρατιωτών μας που προστατεύουν τα σύνορα από την Τουρκία.

            Για να γίνει ξεκάθαρο σε όλους το ΑΚΚΕΛ κάνει δημόσια την βεβαιότητά του (και θέτει υπό των ευθυνών τους) τόσο για τον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη όσο και τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, ο οποίος ως γνωστόν έχει στενότατες οικογενειακές σχέσεις με την ΤΕΡΝΑ, αναφορικά με τον ρόλο τους ως ουσιαστικοί ηθικοί αυτουργοί. Κάποιος που κάνει τέτοια επίθεση δεν μπορεί από μόνος του να έχει το θράσος να την κάνει. Όταν όμως αποτελεί γρανάζι μίας εταιρίας όπως η ΤΕΡΝΑ, με τον ίδιο τον Γεραπετρίτη να έχει οικονομικά οφέλη από τις "δουλειές" της και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να δίνει λυσσαλέα κάλυψη και υποστήριξη για το ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ, τότε αυτός ο κάποιος έχει την ψυχολογία ότι δεν τον πιάνει κανένας (και όντως ο Αστυνομικός Διευθυντής δεν τον έπιασε) και επιτίθεται όπως έκανε κατά του προέδρου του ΑΚΚΕΛ. Και ο Αστυνομικός Διευθυντής δεν ακούμπησε τον άνθρωπο του Γεραπετρίτη-ΤΕΡΝΑ (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4925844257458400&id=100000986233693)  

            Ύστερα από τη αντίσταση των νησιωτών να μην κατεβούν τα μηχανήματα της εταιρείας που έχει αναλάβει τα έργα της κατασκευής των δομών στα νησιά, έμειναν στα πλοία που τα μετέφεραν και το ανθελληνικό καθεστώς Μητσοτάκη-Μυταράκη και ΣΙΑ πήγε να προχωρήσει στην κατασκευή των δομών, τώρα όμως στον Έβρο.

            Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, υπό θερμοκρασία -10 βαθμών, συμμετείχε ενεργά στις κινητοποιήσεις των κατοίκων ώστε να μη φτάσουν τα μηχανήματα στην περιοχή του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου και να μην γίνει η επέκταση των εγκαταστάσεων, στις οποίες ο Μητσοτάκης και ο Μηταράκης και όλο το κύκλωμά τους, μεταξύ άλλων, θα φιλοξενούν ισλαμιστές- τζιχαντιστές πίσω από την πλάτη των Ελλήνων στρατιωτών.            Όπως ανέφερε ο Βάκης Τσιομπανίδης, ο Πρόεδρος επίσης της τοπικής Κοινότητας Φυλακίου αποδείχθηκε αγωνιστής, τον οποίον οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πάρουν σηκωτό, γιατί δεν έφυγε και εκείνος από το δρόμο ώστε να μην περάσουν τα μηχανήματα και φυσικά αντιμετώπισε την παράνομη και αδικαιολόγητη επιθετικότητα των αστυνομικών. Αυτών των ίδιων αστυνομικών και του αστυνομικού διευθυντή που πρακτικά προστάτευσαν τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ και δεν τους συνέλαβαν επιτόπου με τη διαδικασία του αυτοφώρου αν και ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ το ζητούσε και μπροστά τους τού επιτέθηκε και τον χτύπησε. Έθεσαν υπό κράτηση τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ διότι "παρεμπόδισε την μεταφορά".

            Ειδικά είπε "Με χτύπησαν, πήγαν να με πατήσουν με τα φορτηγά τους και ο Αστυνομικός Διευθυντής γελούσε, δεν διέταξε την αυτόφωρη σύλληψη του εγκληματία εργολάβου όταν με χτυπούσε και με απειλούσε κυριολεκτικά μπροστά του (έκανε ότι κοιτούσε αλλού, καλύπτοντας τον δράστη επιδεικτικά). Έχουμε απέναντί μας τη χούντα Μητσοτάκη με πληρωμένους δολοφόνους και τον εισαγγελέα να με κατατάσσει το ίδιο ένοχο με αυτόν που πήγε να με πατήσει με το φορτηγό και να με γρονθοκοπήσει. Με είχαν υπό κράτηση για 6,5 ώρες με την κατηγορία ότι παρεμπόδισα την κίνηση του φορτηγού του υπεργολάβου της ΤΕΡΝΑ. Δηλαδή άσκησα βία απέναντι στο φορτηγό του υπεργολάβου και προφανώς αυτό έπαθε ψυχολογικά προβλήματα από τη βία που του άσκησα; "Φυσικά" η βία που "άσκησα" στο φορτηγό του υπεργολάβου είναι ίδιο πράγμα με την απόπειρα δολοφονίας μου, όταν πήγε να με πατήσει με το φορτηγό και την πισώπλατη επίθεση του υποχείριου του Γεραπετρίτη, του Μηταράκη. "Φυσικά" ο εισαγγελέας πριν από εμένα άφησε ελεύθερο τον εργολάβο Δημητριάδη ώστε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του. Με χτύπησε άσχημα, ας χτυπάει τώρα το κεφάλι του στον τοίχο το τσιράκι του Μηταράκη".

            Ο Διευθυντής της Αστυνομίας δεν μπορεί να λειτουργεί κραυγαλέα ως πολιτικό στέλεχος. Δεν μπορεί να αγνοεί τους νόμους υπέρ του πολιτικού κόμματος που υποστηρίζει. Δεν είναι δυνατόν να υποστηρίξει με όλες τις δυνάμεις της αστυνομίας ιδιώτη εργολάβο δημοσίων έργων. Δεν είναι δυνατόν ο εργολάβος της ΤΈΡΝΑ να επιτίθεται σε πρόεδρο πολιτικού κόμματος και ο αστυνομικός διευθυντής, που είναι παρών, να γυρίζει την πλάτη και να κάνει την πάπια. Ο κύριος Δημητριάδης πήγε να πατήσει με το φορτηγό τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ και ο αστυνομικός διευθυντής κάλυπτε τον εργολάβο, λες και ο αστυνομικός είχε αναλάβει εργολαβία την προστασία της εταιρείας που έχει αναλάβει την προστασία του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ.

            ΤΩΡΑ αρχίζει το θέμα. Μη νομίζουν οι καθεστωτικοί ότι έληξε και ότι θα μαζευτούμε. Ο Έβρος δεν θα πέσει με τίποτα. Εμείς θα κρατάμε Θερμοπύλες έστω και έξω από τα κομματικά μαντριά που ανήκει καθαρά ο αστυνομικός διευθυντής του Μητσοτάκη και ο υπεργολάβος τη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">