Recents in Beach

Συνάντηση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε συνάντηση με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στον χώρο του Ξενοδοχείου ΑΣΤΙΡ στην Αλεξανδρούπολης.

 

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ Παναγιώτης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ελευθέριος και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος κ. ΣΚΟΥΜΑΣ Κωνσταντίνος. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το μεταναστευτικό και η βελτίωση των υποδομών των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης, το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, η αύξηση των οργανικών θέσεων της Δ.Α. Αλεξ/πολης ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα των συναδέλφων στην «ΑΣΠΙΔΑ» και το κυριότερο, το κτηριακό πρόβλημα της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης. 

Ειδικότερα, αναφερθήκαμε στην ανάγκη της άμεσης έναρξης ανέγερσης του νέου Αστυνομικού μεγάρου της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της εφαρμογής των προγραμμάτων Σ.Δ.Ι.Τ., όπως αυτά έχουν συμπεριληφθεί στις εξαγγελίες της Κυβέρνησης και καθώς απομένει μόνο η υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη. 


Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα ενώ υπήρξε θετική διάθεση από όλους για την υλοποίηση των ανωτέρω θεμάτων και αναμένουμε την θετική εξέλιξή τους για τη προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας


   ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος   ΛΙΤΣΚΑΣ Νικόλαος

          



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">