Recents in Beach

Πέντε μικρές προσθήκες για να ανανεώσετε το σαλόνι σας

 


Αν θέλετε να ανανεώσετε το σαλόνι σας, μπορείτε να το κάνετε με μερικές μικρές προσθήκες. Από μαξιλάρια μέχρι φωτιστικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.


Ακολουθούν μερικές ιδέες που θα δώσουν στο σαλόνι σας μια νέα, φρέσκια εμφάνιση και αίσθηση:


1. Προσθέστε ένα έντονο χρώμα. 


Ένα ποπ χρώμα μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση και την αίσθηση του χώρου σας. Αν θέλετε κάτι διακριτικό, δοκιμάστε να προσθέσετε ένα πολύχρωμο μαξιλάρι ή χαλί. Αν θέλετε κάτι πιο δραματικό, σκεφτείτε να βάψετε έναν τοίχο με έμφαση ή να προσθέσετε έργα τέχνης που περιλαμβάνουν χρωματικές πινελιές.


2.  Προσθέστε διαβαθμίσεις φωτός. 


Προσθέστε στρώματα προσθέτοντας επιλογές φωτισμού. Για παράδειγμα, αν η μόνη πηγή φωτός σας είναι οι λαμπτήρες οροφής, σκεφτείτε να προσθέσετε πλαϊνά τραπεζάκια με σκιές λαμπτήρων για περισσότερες επιλογές ατμοσφαιρικού φωτισμού. Θα μπορούσατε επίσης να προσθέσετε περισσότερα φωτιστικά εσωτερικού χώρου https://desikos.gr/el/fotistika-toixou/eswterikou-xwrou όπως μια επιτραπέζια λάμπα ή φωτιστικά led https://desikos.gr/el/fotistika-toixou/fotistika-led για άμεσο φωτισμό σε ορισμένες περιοχές του δωματίου (όπως γωνιές ανάγνωσης).


3. Προσθέστε υφή. 


Η υφή είναι ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε επίπεδα χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Δοκιμάστε να προσθέσετε μερικά φυσικά στοιχεία όπως φυτά ή λουλούδια γύρω από το δωμάτιο που προσφέρουν οπτικό ενδιαφέρον χωρίς να είναι υπερβολικά συντριπτικά ή να αποσπούν την προσοχή από άλλα αντικείμενα στο δωμάτιο, όπως έργα τέχνης ή αξεσουάρ (ανυψώστε τα σε βάθρα ή ράφια). 


4. Προσθέστε έργα τέχνης ή φωτογραφίες.


Η προσθήκη έργων τέχνης ή φωτογραφιών μπορεί να δώσει χαρακτήρα σε ένα δωμάτιο και να του δώσει ζωή! Ούτε χρειάζεται να είναι ακριβά! Μπορείτε να βρείτε διάφορα διακοσμητικά τέχνης  σε τοπικά καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη δική σας τέχνη με υλικά scrapbooking και παλιές φωτογραφίες από οικογενειακά άλμπουμ! Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμμετέχουν και τα παιδιά! Θα τους αρέσει πολύ να βοηθούν να διαλέξουν τις εικόνες και να τις τοποθετήσουν στους τοίχους τους!


5. Προσθέστε καθρέφτες.


Οι καθρέφτες κάνουν ένα δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα, οπότε η στρατηγική τοποθέτησή τους στο σπίτι μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην αίσθηση του χώρου! Εξετάστε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε καθρέφτες πάνω από μανδύες ή τζάκια, πάνω από κρεβάτια (ιδανικό για να ντύσετε τα κύρια υπνοδωμάτια) ή πάνω από συρταριέρες ή γραφεία όπου δίνουν βάθος στον κάθε χώρο. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">