Recents in Beach

Νεκταρία Αγγελάκη: Η Κυβέρνηση απέτυχε να δημιουργήσει κλίμα οικονομικής ασφάλειας στους πολίτες.

 


H γνωστή Εργατολόγος και Μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. κ. Νεκταρία- Ελευθερία Αγγελάκη σχολίασε την κατάσταση της κοινωνικής οικονομίας και των εισοδημάτων, σε σύγκριση με την αγοραστική κίνηση των εορτών.

''Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκε. Από τα καταστήματα παιχνιδιών μέχρι τις λαϊκές αγορές και από τα εμπορικά μέχρι και τα σούπερ -μάρκετ ακούγονται εκτιμήσεις για δραματική μείωση του τζίρου τους. Η αγορά, που περίμενε αυτή τη χρονική περίοδο, προκειμένου να κινηθεί τελικά έμεινε σε ρηχά νερά.

Με μια λέξη θα μπορούσε να περιγράψει κανείς την στάση των πολιτών.  Ανασφάλεια. Όταν ο κόσμος δεν γνωρίζει τι του ξημερώνει αύριο και ποιους λογαριασμούς θα κληθεί να πληρώσει, τότε παραμένει κουμπωμένος.  Η κίνηση της αγοράς, όπως όλοι λένε είναι και θέμα ψυχολογίας. Αν, λοιπόν, όπως συμβαίνει σήμερα, η ψυχολογία είναι σε κακό επίπεδο, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. 

Η Κυβέρνηση απέτυχε να δημιουργήσει κλίμα οικονομικής ασφάλειας στους πολίτες. Και αυτό, γιατί επιμένει σε λάθος πρακτικές. Χρειάζονται άλλες πολιτικές, προκειμένου να χτυπηθεί η ακρίβεια. Με τα ψίχουλα των διαφόρων ειδών pass, καλαθιών και πανεριών δεν γίνεται δουλειά. Μπροστά μας είναι η εορταστική περίοδος της Πρωτοχρονιάς. 

Κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει. Ας ελπίσουμε να πάει καλά, γιατί διαφορετικά τα λουκέτα είναι θέμα χρόνου…''.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">